ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ρακές, παξιμάδια, βουτιές και κανό


Μετά το Συμπόσιο της Σύμης που φέτος πραγματοποιήθηκε στο νησί του Πόρου και κατά τη διάρκεια του οποίου ο Γιώργος Παπανδρέου «συνελήφθη» από τον φωτογραφικό φακό του «ΘΕΜΑτος» να πραγματοποιεί βουτιές στο απέραντο γαλάζιο εξασκούμενος σε όλα τα κολυμβητικά στυλ με ιδιαίτερη προτίμηση σε ύπτιο και πεταλούδα, σειρά είχε η Κρήτη, ο Αγιος Νικόλαος και η....


βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Αλμυρού, με τα τυρκουάζ νερά και τις εξωτικές αμμουδιές.


Μαζί με τον πρωθυπουργό και ο πρόεδρος της Βουλής κ. Φίλιππος Πετσάλνικος, αλλά και κάποια κυβερνητικά στελέχη, όπως ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μιχάλης Καρχιμάκης και ο υφυπουργός Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Σταύρος Αρναουτάκης, που συνδύασαν τις εργασίες του συνεδρίου με βουτιές και βραδιές με ρακοκάζανο.

Αλλωστε ο πρωθυπουργός είχε προτρέψει τα στελέχη της «να κάνουν διακοπές χωρίς ενοχές», άσχετα αν οι περισσότεροι απ’ αυτούς δεν τόλμησαν μέχρι σήμερα να πάρουν τις παραλίες περιμένοντας καρτερικά τη Παρασκευή όπου ήταν και η τελευταία μέρα που η Βουλή θα παρέμενε ανοιχτή.

Επιστροφή και αναχώρηση

Ο κ. Παπανδρέου επέστρεψε με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος το βράδυ της Παρασκευής στην Αθήνα. Αύριο, Δευτέρα, ξεκινούν οι καλοκαιρινές του διακοπές. Επόμενος προορισμός όπως όλα δείχνουν θα είναι η Πάρος. Εκεί θα παραμείνει μέχρι και το Δεκαπενταύγουστου, όπως είχε εκμυστηρευτεί πριν από μια εβδομάδα στον πρόεδρο της Βουλής κ. Φίλιππο Πετσάλνικο, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Ο πρωθυπουργός προγραμματίζει να παραστεί στην εορτή της Κοίμησης της Θεοτόκου στην Παναγία της Εκατονταπυλιανής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να παρατείνει την διαμονή του στο νησί λόγω της επίσκεψης του Αρχιεπισκόπου κ. Ιερώνυμου, με τον οποίο και πρόκειται να συναντηθεί.

Πιστός στις συνήθειες

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Miramare Luxury Villas, το οποίο αποτελείται από 25 σουίτες και πέντε βίλες χτισμένες σε μια ειδυλλιακή τοποθεσία στην κορυφή ενός λόφου, πάνω από την παραλία του Αλμυρού επέλεξε η Νομαρχία Λασιθίου για την φιλοξενία του πρωθυπουργού. Είναι το ξενοδοχείο στις συνεδριακές εγκαταστάσεις του οποίου πραγματοποιείται και το συνέδριο.
Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπανδρέου κατέλυσε στην προεδρική βίλα «Κνωσός» 200 τ.μ , η οποία σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο του ξενοδοχείου ενοικιάζεται έναντι 1025 ευρώ την ημέρα. Διαθέτει τέσσερις κρεβατοκάμαρες και πέντε λουτρά, πισίνα 35 τ.μ, μεγάλους εξωτερικούς χώρους, δορυφορική τηλεόραση καθώς και πρόσβαση στο ιντερνετ- απαραίτητο εργαλείο για τον πρωθυπουργό.

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: