ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Αλλαγή τακτικής από τον Αντώνη Σαμαρά…

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, τα δημοσκοπικά ποσοστά του νεοσύστατου κόμματος της κ. Μπακογιάννη (ΔΗ.ΣΥ.), τουλάχιστον προς το παρόν, δείχνουν ότι το κόμμα αυτό δεν εισέρχεται καν στο Κοινοβούλιο. Αυτό είχε ως άμεση συνέπεια:…

Α) Να κόψει την διάθεση πολλών εκ των εν ενεργεία βουλευτών, αλλά και άλλων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, να αποκτήσουν γέφυρες με το νέο κόμμα και

Β) Έκανε τον Αντώνη Σαμαρά να αλλάξει τακτική. Ενώ δηλαδή στην αρχή το νέο κόμμα αντιμετωπίστηκε από πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας με συνθήματα περί αποστασίας κ.λ.π., στη συνέχεια και μετά προφανώς τα δημοσκοπικά ευρήματα, αποφασίστηκε να αντιμετωπιστεί το νέο κόμμα ως αμελητέα ποσότητα, να μην γίνεται καμία επίσημη ενασχόληση μαζί του και να πέσει όλο το πολιτικό αντιπολιτευτικό βάρος, εναντίον της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και εναντίον του μνημονίου.

Εκτιμάται βεβαίως ότι υπάρχουν κάποιοι ακόμα βουλευτές, «ύποπτοι» προς αποχώρηση (περί τους τρεις), αλλά…. ο αριθμός είναι πολύ μικρός και περιορίστηκε δραματικά σε σχέση με τους αρχικούς φόβους.

Άλλωστε η δύσκολη κατάσταση στην οποία εισέρχεται η χώρα και η επερχόμενη διάλυση του μέχρι τώρα κοινωνικού ιστού, πείθουν ήδη πολλούς βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ότι ο δρόμος του μνημονίου είναι πολιτικά αδιέξοδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: