ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

«Ο κύριος “μαζί τα φάγαμε” ξαναχτύπησε.

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ...


«Όταν οι Τούρκοι δούλευαν, εμείς οι Έλληνες τεμπελιάζαμε». Σε αυτή τη δήλωση προέβη, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Hürriyet», ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά την επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη και το Φανάρι, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα.
Ο κ. Πάγκαλος έκανε λόγο για ενίσχυση της τουρκικής οικονομίας και την αναβάθμιση της πολιτικής, λέγοντας: «Οι Τούρκοι είναι πλέον πιο δραστήριοι και ισχυροί. Εκείνο που αντικρίζω είναι ανθρώπους πιο ευτυχισμένους και γεμάτους με αυτοπεποίθηση».
Παράλληλα, επεσήμανε...
την ανάγκη άμεσης επαναλειτουργίας της Θεολογικής Σχολής στη Χάλκη και πρόσθεσε ότι η ελληνική κυβέρνηση συνεργάζεται με την Άγκυρα, με σκοπό την άμεση ενεργοποίηση της ακτοπλοϊκής σύνδεσης της Λήμνου με την Ίμβρο.
Πηγή: Hürriyet
Αφού τα Ίμια, η υπόθεση Οτσαλάν, η Ελληνική σημαία που παρασύρεται από τον άνεμο και άλλα πολλά, δεν εμπόδισαν τους Έλληνες πολίτες να τον εκλέξουν ως εκπρόσωπό τους στο Κοινοβούλιο, καλά κάνει και αφηνιάζει. Και λίγα λέει. Ας τον χαίρονται λοιπόν οι "τεμπέληδες", "κοπρίτες" ψηφοφόροι του και όσοι τα έφαγαν μαζί του. Οι υπόλοιποι ας τον ανεχόμαστε χάρη στη Δημοκρατία που πιστέψαμε....
http://filotimia.blogspot.com


Δεν υπάρχουν σχόλια: