ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011

Γεώργιος Α. Παπανδρέου. Ο μεγαλύτερος και πιο ικανός πολιτικός για μένα. Είναι οριστικό. Κατέληξα.

Μέχρι και σήμερα νόμιζα ότι είναι από τους πιο άχρηστους και ανίκανους πολιτικούς που έχουν περάσει από το παγκόσμιο πολιτικό στερέωμα.....
Σήμερα μετά από ένα παλιό βίντεο που έτυχε να δώ στο youtube........σοκαρίστηκα!!!!!!!
Εγώ του βγάζω το καπέλο. Είναι πραγματικά ίσως ο πιο χαρισματικός πολιτικός που έχει υπάρξει ποτέ στον....
πολιτισμένο κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι κάποτε στην αίθουσα τύπου του IMF πίσω από τον εκάστοτε ομιλών θα έχει περίοπτη θέση ένα μεγάλο κάδρο με τον ΓΑΠ. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν έχουν επιβάλει δανειστές κρατών τέτοιας έντασης και τέτοιου πρωτοφανούς μίσους μέτρα, χωρίς να χρειαστεί να φύγουν οι άρχοντες των χωρών αυτών με τις κλοτσιές ή με ελικόπτερα από πρωθυπουργικούς θώκους. Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν κατάφερε πολιτικός να πείσει τους πολίτες της χώρας τους να απενεργοποιηθούν οικονομικά από την ζωή και την κοινωνία, αναίμακτα.
Πουθενά αλλού στον κόσμο δεν κατάφερε κυβερνήτης να ''ακυρώσει'' τον μοναδικό εσωκομματικό του αντίπαλο, ''βάζοντάς τον στο κάδρο'' της πολιτικής συνυπευθυνότητας. Πουθενά αλλού στον κόσμο κυβερνήτης δεν κατάφερε να ποδηγετήσει τόσο τέλεια τον συρφετό των opinion makers και σχεδόν ολόκληρης της εσωτερικής δημοσιογραφικής κοινότητας της χώρας του.
Τίποτα δεν είναι τυχαίο......ούτε ακόμα και η έναρξη της συζήτησης για την αποποινικοποίηση του χασίς, σχεδόν ταυτόχρονα με την κορύφωση της βελούδινης επανάστασης της νεολαίας μέσα από το κίνημα των αγανακτισμένων πολιτών. Είναι όλα τόσο τέλεια μελετημένα. Τόσο οργανωμένα. Που καμιά φορά απορείς ότι τα σχεδιάζει Ελληνική κυβέρνηση.............ή μήπως δεν τα σχεδιάζει όλα τα παρελκόμενα η πολιτική εξουσία στην Ελλάδα????
Όπως και να'χει εγώ του βγάζω το καπέλο, γιατί είτε εκτελεί εντολές δανειστών είτε σχεδιάζει ο ίδιος και εκτελεί...........το αποτέλεσμα μετράει και απ'ότι φαίνεται το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής είναι κάτι παραπάνω από επιτυχές!!!!!!!




pigi

Δεν υπάρχουν σχόλια: