ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Άνοιξε στην Κοζάνη το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα που αφορά ένα νέο προϊόν, πατέντα προσωπική. KO-BIDET, Ο ΥΔΡΟ-ΠΙΔΑΚΑΣ ΥΓΕΙΑΣ!
kozani-polh-minΤου Ζήση Κοντογούνη
Άνοιξε στην Κοζάνη το πρώτο παγκοσμίως κατάστημα που αφορά ένα νέο προϊόν, πατέντα προσωπική.
KO-BIDET, Ο ΥΔΡΟ-ΠΙΔΑΚΑΣ ΥΓΕΙΑΣ
για να είμαστε και αισθανόμαστε καθαροί.
Ένα διακριτικό στολίδι στην τουαλέτα σας, σήμα κατατεθέν για πολιτισμό, αξιοπρέπεια, καθαριότητα, υγεία, οικονομία, ευκολία, οικολογία, με καθαρό νερό, Δοκιμάστε το εδώ δωρεάν. Απόσβεση σε 2 μήνες και μετά ΚΕΡΔΟΣ σε άνεση, χώρο, χρόνο, και χρήμα γιατί ξεφορτώνεστε το χαρτί. Αυτόματο πωπo- καθάρισμα, 100% αποτελεσματικό. 1 χρ. εγγύηση. Χρήσιμο για αιμορροΐδες, ραγάδες, φαγούρα, ευκοίλια, δυσκοίλια, ουρολοιμώξεις. Απαραίτητο για ηλικιωμένους, άτομα με κινητικά προβλήματα και ειδικές ανάγκες, τυφλούς, εγκύους. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. Δεν θέλουμε να σας δελεάσουμε με φρου-φρου και αρώματα, αλλά να σας προσφέρουμε κάτι πολύ πολύ ΧΡΗΣΙΜΟ.
Δε λειτουργεί με ηλεκτρικό ρεύμα
Πλατεία Γ. Τιάλιου.(κεντρικός πεζόδρομος).Φον Κοζάνι-Ολ. Γεωργάκη 1, γωνία. ΚΟΖΆΝΗ. Τηλ. , e-mail:zikont@hotmail.com, φαξ 24610-35146.
Όπως γίνεται αντιληπτό, η επιχείρηση -βιοτεχνία αποτελεί δοκιμαστική προσπάθεια, που δεν εγγυάται οπωσδήποτε την επιτυχία. Πάντως έχει μεγάλες προοπτικές, αν η αρχή της στην Κοζάνη είναι επιτυχημένη . Λόγω πατέντας, δεν υπάρχει διεθνώς ανταγωνιστής και η εκμετάλλευσή του θα είναι αποκλειστική για 20 χρ. Δυνατόν η Κοζάνη να εξελιχθεί σε παγκόσμιο εξαγωγικό κέντρο και να απορροφήσει μεγάλο αριθμό εργαζομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: