ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Λόγοι για τους οποίους δεν πρέπει να πίνετε


Αναρτήθηκε από daffy duck On 4:57 μ.μ.
Σύμφωνα με τις εκατοντάδες των μελετών που δημοσιεύθηκαν σε χιλιάδες εφημερίδες, το αλκοόλ είναι κακό για σας. Θα μπορούσε να έχει κάποια οφέλη, όπως η μείωση του κινδύνου από στεφανιαία νόσο, αλλά και η αυξημένη κατανάλωση οινοπνεύματος μπορεί να οδηγήσει σε εγκεφαλική βλάβη, κίρρωση του ήπατος, καρκίνο, υψηλή αρτηριακή πίεση, έλκος στομάχου, προβλήματα γονιμότητας, αύξηση του σωματικού βάρους και


διάφορες άλλες παρενέργειες.

Μια έκθεση για το 2009 εκτιμά ότι το αλκοόλ ευθύνεται για περίπου 20.000 θανάτους και κοστίζει NHS £ 3,000,000,000 κάθε χρόνο.

Ο Χριστιανισμός μπορεί να είναι ανεκτικός, όταν πρόκειται για αλκοόλ, αλλά πολλές άλλες θρησκείες είναι λιγότερο δεκτικές. Είναι απαγορευμένο από το Ισλάμ, και σε ορισμένες χώρες η κατανάλωση οινοπνεύματος είναι παράνομη. Μορμόνοι, Methodists και Βουδιστές είναι επίσης μεταξύ εκείνων που συνήθως απέχουν από την κατανάλωση οινοπνεύματος.

Κόστος

Οι Βρετανοί ξοδεύουν ποσό £ 30000000000 για την αλκοόλη κατ 'έτος, που ισοδυναμεί με έναν μέσο όρο £ 30 ανά νοικοκυριό ανά εβδομάδα. Αυτό είναι αρκετό για να πληρώσουν για οικογενειακές διακοπές, μια τελευταίας τεχνολογίας συσκευή τηλεόραση ή ένα ζευγάρι εισιτηρίων διαρκείας για ομάδα του πρωταθλήματος Premier League.

Ατυχήματα

Το αλκοόλ έχει μια αναισθητική δράση για την κρίση, τη συγκέντρωση, τις αντιδράσεις μας, την ισορροπία και την όραση, και το περίεργο είναι ότι αποτελεί την κύρια αιτία των ατυχημάτων στο σπίτι, αντιπροσωπεύοντας το 40 τοις εκατό του συνόλου των ασθενών σχετικά με εισαγωγή σε επείγοντα περιστατικά.

Ο κίνδυνος αυξάνει δραματικά εάν είστε στο δρόμο - είτε οδηγώντας είτε σαν επιβάτης ή πεζός - και το αλκοόλ είναι πιθανά ένας παράγοντας σε ένα στους πέντε θανάτους από τροχαία ατυχήματα.

Περιβάλλον

Η παραγωγή αιθανόλης απαιτεί πολλή ενέργεια, συμπεριλαμβανομένης της φύτευσης, τη συντήρηση και τη συγκομιδή των καλλιεργειών, την παραγωγή μπύρας, κρασιού και οινοπνευματωδών ποτών, καθώς και συσκευασίας και μεταφοράς του τελικού προϊόντος σε καταστήματα και σούπερ μάρκετ της χώρας.

Μια ανάλυση των Fat Tire Amber Ale σύμφωνα με πληροφορίες διαπιστώνει ότι παράγει και συναρμολογεί τα συστατικά που δημιουργούν 678g ισοδυνάμου διοξειδίου του άνθρακα ανά πακέτο 6 φιαλών - 21 τοις εκατό του συνολικού αποτυπώματος - ενώ ένα επιπλέον 33 τοις εκατό του κόστους για το περιβάλλον έρχεται μέσω της ψύξης, τόσο στα καταστήματα όσο και στο σπίτι.

Εγκλήματα

Το αλκοόλ είναι ένας παράγοντας των μισών από το σύνολο των βίαιων εγκλημάτων στη Βρετανία, το οποίο αυξάνεται σε δύο τρίτα επιθέσεων από έναν ξένο. Το πρόβλημα θέτει υπό αμφισβήτηση την εισαγωγή των 24 ωρών νόμων κατανάλωσης το 2005.

Μακριά από τη δημιουργία ενός ευρωπαϊκού στιλ πολιτισμού, οι νόμοι έχουν βάλει τεράστια επιβάρυνση στους αξιωματικούς-στην προσπάθειά τους να διατηρήσουν την τάξη κατά τις πρώτες πρωινές ώρες τα Σαββατοκύριακα, και πρόσθεσε ότι ένα ποσό £ 100 000 000 προστίθεται στον προϋπολογισμό λόγω των υπερωριών.

Κοινωνική ζωή

Η πτώση της βρετανικής παμπ είναι ένα σύμπτωμα του γεγονότος ότι όλο και περισσότεροι Βρετανοί αποφεύγουν τις κοινωνικές εκδηλώσεις μένοντας στο σπίτι και παίζοντας σε κονσόλες παιχνιδιών ή σερφάροντας στο διαδίκτυο.

Με πέντε παμπ να κλείνουν κάθε μέρα, το μήνυμα δεν θα μπορούσε να είναι σαφέστερο: δεν έχετε πλέον να πάτε για ένα ποτό μετά τη δουλειά με τους συναδέλφους ή φίλους, μόνο για να κρατήσετε τα προσχήματα.

Hangovers

Αν δεν συντρέχει κανένας από τους παραπάνω λόγους για να αποκηρύξετε το ποτό, τότε θα εξακολουθείτε να είστε σαν τα πέντε έκτα των Βρετανών οι οποίοι μπορεί να είναι πολύ καλά ενημερωμένοι για τα μειονεκτήματα του οινοπνεύματος, αλλά το απολαμβάνουν πάρα πολύ για να το απαρνηθούν, ξυπνώντας με έναν τεράστιο πονοκέφαλο και μια γλώσσα σαν γυαλόχαρτο.

blogotsarka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: