ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Κομισιόν: “Εγκληματική” η αύξηση της τιμής των καυσίμων στην Ελλάδα


Ο Επίτροπος John Dalli είπε ότι ούτε λίγο ούτε πολύ η συνεχόμενη αύξηση των τιμών στα καύσιμα όχι απλά είναι αισχροκέρδεια άλλα εγκληματική αισχροκέρδεια.
Ο επίτροπος ήταν λάβρος εναντίον της κυβέρνησης επισημαίνοντας ότι οι αρμόδιες αρχές των κρατών μελών φέρουν αποκλειστικά την ευθύνη και ότι “το εν λόγω ζήτημα πρέπει να αντιμετωπιστεί από τις.....
εθνικές αρχές επιβολής του νόμου”.

Σαν... Έλληνας μίλησε ο επίτροπος αφού εδώ και χρόνια οι πολίτες στη χώρα μας έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν ότι νόμους έχουμε αλλά κανείς δεν τους τηρεί και το κράτος αδυνατεί να τους επιβάλει.
Οι παρατηρήσεις του επιτρόπου ήρθαν ως απάντηση σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της ΝΔ Κ. Πουπάκη σχετικά με την ανεξέλεγκτη αύξηση της τιμής της βενζίνης.
Να θυμίσουμε απλά ότι τον τελευταίο καιρό δύο φορές έχει γίνει ακόμη και επίδειξη από υπουργούς μηχανισμών κλοπής από πρατήρια που δεν φτάνει που “φεσώνουν” στην τιμή τους πολίτες του κλέβουν και από πάνω, ωστόσο δεν φαίνεται να ... έχει ανοίξει μύτη.
Ουσιαστικά κανείς δεν έχει τιμωρηθεί ούτε για τις κλοπές ούτε για το γεγονός ότι ο Έλληνας πληρώνει την πιο ακριβή βενζίνη στην Ευρώπη με τη μέση τιμή στο 1,70!

www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: