ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο Φαήλος Κρανιδιώτης μιλά στο parapolitika και εξηγεί πως θα γίνει κυβέρνηση η ΝΔ


Ο "γαλάζιος" δικηγόρος σε αποκλειστικές δηλώσεις εκφράζει την αντίθεσή του στις προεκλογικές και μετεκλογικές συνεργασίες με άλλα κόμματα

Την στρατηγική της ΝΔ για την επικράτηση του Αντώνη Σαμαρά στις επόμενες εκλογές περιγράφει αποκλειστικά στο parapolitika.gr ο δικηγόρος Φαήλος Κρανιδιώτης, διατυπώνοντας την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο μετεκλογικής ή προεκλογικής συνεργασίας της ΝΔ με άλλα κόμματα. Συγκεκριμένα, ο κ. Κρανιδιώτης τονίζει:

Για την στρατηγική της ΝΔ: "Ο Αντώνης Σαμαράς συγκροτεί μια υγιή πολιτική δύναμη εξουσίας με ξεκάθαρη ταυτότητα που αγκαλιάζει την παράταξη στην βάση της απο άκρη σε άκρη, χωρίς ομαδοποιήσεις, χωρίς προσωπικές ατζέντες και προσωπικές στρατηγικές. Ήδη έχει συντρίψει την διαφορά με το ΠΑΣΟΚ στα όρια του στατιστικού λάθους. Τώρα που μιλάμε πιστεύω ότι είναι ήδη μπροστά. Το ζητούμενο είναι να γκρεμιστούν τα τείχη της δυσπιστίας των ανθρώπων που ακόμα μας παρατηρούν αμέτοχοι. Αυτό γίνεται μέρα με την ημέρα με όρους ιδεολογικούς και πολιτικούς. Ο Αντώνης Σαμαράς θα τα καταφέρει για ένα πρόσθετο λόγο: Δεν εκβιάζει τον λαό, δεν τον τρομοκρατεί όπως κάνει η κυβέρνηση του Μνημονίου. Αλλά του προσφέρει θετικό φρόνημα. Ο Αντώνης Σαμαράς περιγράφει πως θα νικήσουμε, ενώ το ΠΑΣΟΚ μας απειλεί ότι θα πεθάνουμε".

Για τις προεκλογικές συνεργασίες: "Δεν πιστεύω στην συνενοχή. Ο τόπος χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, που θα προέλθει απο την ενότητα της βάσης της όλης παράταξης και ενός κομματιού του ΠΑΣΟΚ και της πατριωτικής Αριστεράς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: