ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2011

Ράιχενμπαχ προς επενδυτές: "Μην έρχεστε πριν τον πάτο στην Ελλάδα"!

Εκτύπωση E-mail
24-11-2011 12:00:46

69

Η Ελλάδα πρέπει να πιάσει πάτο για να ... σωθεί. Πιο κυνική ομολογία δεν θα μπορούσε να υπάρξει από τον κατ'ουσίαν "πρωθυπουργό" της χώρας Χορστ Ράιχενμπαχ ο οποίος σε συνέντευξή του στην γερμναική εφημερίδα Die Welt λέει στους επενδυτές ουσιαστικά "Μην έρχεστε ακόμα. Δεν έχουν πιάσει πάτο ακόμα οι Έλληνες για να αγοράσετε φθηνά έως τζάμπα"!

Δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Οι καλοί επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση. Αλλά αυτό το κάνουν όταν πειστούν ότι δεν πάει πιο κάτω, όταν δηλαδή βρισκόμαστε πλέον στον πάτο»!

Κάτι που κατά τον χερ Ράιχενμπαχ «δεν έχει συμβεί ακόμη στην περίπτωση της Ελλάδας»!!!

Ο Ευρωπαίος αξιωματούχος, υπογραμμίζει ότι η επόμενη σημαντικότερη αποστολή της taskforce είναι βελτιώσει το επενδυτικό κλίμα στη χώρα μας, διευκρινίζοντας προφανώς βουλιάζοντας πιο γρήγορα την χώρα. αυτό εξάγεται με ασφάλεια από τα λεγόμενά του!

Όπως δήλωσε σε γερμανική εφημερίδα η Ελλάδα είναι ακόμη επιβαρυμένη από πολλούς παράγοντες και αβεβαιότητας.

Οι “καλοί” επενδυτές θα δραστηριοποιούνταν στην Ελλάδα σε μια καθοδική φάση δηλαδή όταν πια έχουμε πιάσει πάτο και θα έχουμε μετατραπεί σε μία από τις χώρες στου πρώην ανατολικού μπλόκ όταν κατέρρευσε το κομμουνιστικό σύστημα και οι ξένοι επενδυτές εφόρμησαν ως «γύπες» για την αρπαγή των ασημικών των χωρών αυτών.

Δηλαδή λέγοντας ότι “οι επενδυτές πρέπει να πειστούν ότι δεν πάει πιο κάτω η Ελλάδα, όταν δηλαδή βρισκόμαστε πλέον στον πάτο” θεωρεί ότι κάνει καλό;

Μετά από αυτά διερωτάται κανείς τον λόγο για τον οποίο η ελληνική κυβέρνηση δεν έχει κινητοποιηθεί για να προσελκύσει με ευνοϊκούς όρους τους Έλληνες ομογενείς από την Αμερική της Αυστραλία την Ν. Αφρική και την Ευρώπη οι οποίοι διαθέτουν κολοσσιαία ποσά και εντυπωσιακά επιτυχημένες επιχειρήσεις.

Μα γιατί κι αυτή χερ Ράϊχενμπαχ προφανώς περιμένουν να πάει στο πάτο η χώρα, εκεί που την σπρώχνετε!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: