ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Εμετικό άρθρο της Guardian: "Έίναι τόσο σπουδαία τα Μάρμαρα του Παρθενώνα;"

…Απάντηση: Εάν δεν ήταν ας μη τα κλέβατε!

Με το κλασικό φλεγματικό, κρύο και απαράδεκτο Βρετανικό χιούμορ η γνωστή Αγγλική “φυλλάδα” ξαναχτυπά. Σε ένα κείμενο που το διακρίνει μια ειρωνική “αλληλεγγύη”…
…Ο συντάκτης ,που προφανώς το πιο ενδιαφέρον πράγμα που έχει δει είναι το περιεχόμενο που κρύβεται κάτω από ένα Σκοτσέζικο κιλτ, αναρωτιέται εάν η κόντρα για τα Μάρμαρα με τους Έλληνες “αξίζει τον κόπο”. Ειδικά τώρα που οι…καημένοι οι Έλληνες, αντιμετωπίζουν τόσα οικονομικά προβλήματα.
Βέβαια στη συνέχεια του…χαριτωμένου άρθρου του, δίνει την απάντηση μόνος του, αφού τελικά τον κερδίζει ο αποικιοκράτης που κρύβει ο κάθε Εγγλέζος μέσα του και χάρη στο αίμα και τον πλούτο των κατακτημένων λαών οι προγονοί του έφτιαξαν την…Μεγάλη Βρεταννία.
Αφού όπως γράφει εάν δώσουμε στους Έλληνες τα δικά τους, τότε και όλοι οι άλλοι (Ινδοί, Αιγύπτιοι, Ινδιάνοι κ.τ.λ) θα ζητήσουν, αυτά που…φιλοξενούνται στα Μουσεία μας…

…Αγαπητέ Mike Pitts, αρθρογράφε του κειμένου, πάλι καλά που το έγραψες και εσύ. Γιατί εάν ξεσηκωθούν να διεκδικήσουν όσα τους έχετε κλέψει οι απόγονοι των λαών που έχετε σφάξει, αλλά και οι ‘κατακτημένοι γείτονες σας’ Σκοτσέζοι (αυτοί ήδη το πάνε για ανεξαρτησία), Ιρλανδοί (τον θυμάστε τον ΙΡΑ;) και Ουαλλοί (οι πραγματικοί αυτόχθονες του νησιού σας), τότε….ούτε ο θεός δε σώζει τη βασίλισσα σας!

Δείτε το άρθρο της Guardian εδώ


http://alithina.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: