ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Όλα δείχνουν εκλογές την Άνοιξη




Σήμερα το ανακάλυψε και ο συρόμενος πλέον πίσω από τον Σαμαρά, Γιώργος Καρατζαφέρης, που δήλωσε ότι είναι “πιθανές οι εκλογές μέχρι τις 4 Απριλίου.
Πράγμα που εξηγεί, κατά τα άλλα, την μεγάλη δεξιά κωλοτούμπα που επιχειρεί στην πολιτική του μπας και διασωθεί εκλογικά.
Για να σοβαρευτούμε όμως: Το πολιτικό κλίμα καθορίζεται πλέον από την παλλαϊκή αντίσταση στις σαρωτικές αλλαγές στα εργασιακά, στους μισθούς, το επίπεδο διαβίωσης
και το κοινωνικό κράτος που φέρνουν το επικαιροποιημένο Μνημόνιο και η Κυβέρνηση του Μνημονίου.
Ένα από τα μεγαλύτερα συλλαλητήρια των τελευταίων ετών πραγματοποιήθηκε χθες. Καθολική επιτυχία είχε η γενική απεργία. Πάνω από 50.000 πολίτες πήραν μέρος στην μεγαλειώδη κινητοποίηση, κατά τις εκτιμήσεις της αστυνομίας. Δηλαδή ήταν....πολύ περισσότεροι, παρά τις προβοκάτσιες που περιγράψαμε λεπτομερώς χθες. Το σύστημα ανησυχεί σοβαρά πλέον. Κι αν δεν το πιστεύετε ψάξτε στα σαϊτς των εφημερίδων να βρείτε μια φωτογραφία της προκοπής από τις χθεσινές κινητοποιήσεις. Μόνο για τα επεισόδια και τον Χατζηδάκη θα βρείτε.
Σήμερα το πρωί ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ. Κώστας Μαρκόπουλος, σε ραδιοφωνική συνέντευξή του προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις το 2011 στη χώρα, λόγω οικονομικού αδιεξόδου στο Μνημόνιο. Μάλιστα, μετέφερε συζητήσεις του με Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που δήλωναν το άγχος τους για την πολιτική που ακολουθεί ο Γιώργος Παπανδρέου.
Όπως εξάλλου αποκαλύπτεται τώρα 20 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ απειλούσαν να μην ψηφίσουν την διάταξη για διαγραφή των χρεών.
Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ προβληματίζεται πολύ και για τα πέντε νέα νομοσχέδια που ετοιμάζει η Κυβέρνηση. Που αφορούν το ενιαίο μισθολόγιο των δημοσίων υπαλλήλων, αλλαγές στο ΕΣΥ που κονταίνουν κι άλλο το κοινωνικό κράτος, μείωση των επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ και τέλος τα 7 δις των αποκρατικοποιήσεων (έναντι 3,5 που είχαν ανακοινωθεί) που κανείς δεν γνωρίζει τι, πως και πότε προγραμματίζει ο κος Παπακωνσταντίνου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: