ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Ποιός βουλευτής του ΠαΣοΚ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο;


Άνω κάτω η κυβέρνηση και το ΠαΣοΚ

Ως η εβδομάδα της... κολάσεως για την κυβέρνηση θεωρείται αυτή καθώς από το... πρωί της Δευτέρας, φαίνεται το εκρηκτικό κλίμα που υπάρχει ακόμα και μέσα στην κυβέρνηση!
Οι κινητοποιήσεις θα διαδέχονται η μία μετά την άλλη, με τους πράσινους συνδικαλιστές να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή, προκαλώντας πανικό στο κυβερνητικό στρατόπεδο αλλά και στο ΠαΣοΚ!
Ο διάλογος με τον ...Μιχάλη Καρχιμάκη έχει σταματήσει και πλέον περιμένουν τις... εξελίξεις!
Πάντως, ο Γιώργος Παπανδρέου, ο οποίος έχει επισημάνει ιδιαίτερα πως θα προχωρήσει σε συγκρούσεις, καλώντας και τους υπουργούς να πράξουν το ίδιο, δέχεται εισηγήσεις να προχωρήσει σε διαγραφές πράσινων συνδικαλιστών αλλά προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν συζητείται...

Θα καταψηφίσει;
Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο ο βουλευτής του ΠαΣοΚ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, κάνοντας λόγο για “κοινωνική ευθύνη”.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM, ο κ. Κουρουμπλής δήλωσε ότι… θα δώσει μάχη μέχρι την ώρα της ψηφοφορίας του νομοσχεδίου, ενώ τάχθηκε κατά της οριζόντιας περικοπής μισθών στις ΔΕΚΟ και χαρακτήρισε λάθος την υπερίσχυση των επιχειρησιακών, έναντι των κλαδικών συμβάσεων, με πρόσχημα -όπως είπε- την αύξηση της ανταγωνιστικότητας.

Πήραν φωτιά τα τηλέφωνα...
Έχει ανάψει το τηλεφωνικό κέντρο του Μεγάρου Μαξίμου καθώς τα τηλέφωνα προς του βουλευτές του ΠαΣοΚ δεν λένε να… σταματήσουν!
Η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομίας αποτέλεσε αφορμή να γίνουν οι απαραίτητες συνεννοήσεις και ήδη αρκετοί βουλευτές έχουν μιλήσει για την στάση που θα κρατήσουν στην ψήφιση του πολυνομοσχεδίου!
Η δυσαρέσκεια στο Μέγαρο Μαξίμου είναι έντονη και αναμένονται εξελίξεις…

Δεν υπάρχουν σχόλια: