ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Αντώνη είναι η ώρα σου...

Πρόεδρε αυτή την ώρα , την ώρα που το ΔΝΤ έχει εγκατασταθεί πλέον μόνιμα στην πατρίδα μας , αυτή την ώρα που το ΔΝΤ αποτελεί μια αποικιοκρατία νέου τύπου (οικονομικού) , αυτή η ώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή να ανεβάσεις τους αντιπολιτευτικούς σου τόνους να ορθώσεις ανάστημα μπροστά στην κυβέρνηση ψευτών και λαοπλάνων που με τις αργοπορημένες κινήσεις και τις ανεύθυνες δηλώσεις , μας οδήγησαν με μαθηματική ακρίβεια στο στόμα του λύκου!

Η Ελλάς ευρισκόμενη υπό την σκέπη του ΔΝΤ δεν είναι σε θέση ισχύος να αντιμετωπίσει τα εθνικά εξωτερικά θέματα και αυτό το ξέρουν καλά οι σκοπιανοί και οι τούρκοι , οι οποίοι θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές που έχουν με την πατρίδα μας τώρα που βρίσκεται στριμωγμένη στα σχοινιά.

Σε στηρίξαμε στις εσωκομματικές εκλογές για τον πατριωτισμό σου γιατί δεν εκφράζεις την παλαιά ξεβαμμένη πολιτική σκηνή γιατί δεν ανήκεις σε κανένα τζάκι γιατί δεν μυρίζει η πολιτική σου διαδρομή από την καμαρίλα του χθές και γιατί θυσίασες την πολιτική σου πορεία για ένα εθνικό θέμα …το Μακεδονικό.

Όταν ξεκίνησες το ταξίδι για την προεδρία ήταν μαζί σου λίγες σταγόνες , οι σταγόνες έγιναν ρυάκι,το ρυάκι έγινε ποτάμι και τώρα όλοι μαζί σου είμαστε μια θάλασσα έτοιμη να πνίξει μέσα της οτιδήποτε εναντιώνεται στην κοινωνία και στα εθνικά οφέλη.

Ολόκληρη η κοινωνία λέει ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ , περιμένει όμως μια δυνατή φωνή που θα το φωνάξει δυνατά για να έρθει και να ενωθεί με αυτή και η φωνή της κοινωνίας

Αντώνη Σαμαρά η δυνατή φωνή που περιμένουμε όλοι μας είναι η δική σου… επιτέλους ούρλιαξε να σωπάσουν οι λύκοι !

X.K

Δεν υπάρχουν σχόλια: