ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Σάββατο, 24 Ιουλίου 2010

« Προσβλητική η παντελής απουσία κυβερνητικής εκπροσώπησης από τη σημερινή αφή της Ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία»ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΛΕΙΑΣ Γ. ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΑΦΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ."Η παντελής απουσία κυβερνητικής εκπροσώπησης στη σημερινή επίσημη τελετή Αφής στην Αρχαία Ολυμπία ,συνιστά βαρύτατη προσβολή όχι μόνον για τη Σιγκαπούρη , τη χώρα που ανέλαβε να διοργανώσει τους πρώτους Ολυμπιακούς Αγώνες Νέων , αλλά και για την ίδια την Ελλάδα και τον τόπο που γέννησε το Ολυμπιακό Ιδεώδες την Ηλεία.
Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ δεν αισθάνθηκε την υποχρέωση να τιμήσει δια της παρουσίας, έστω του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού ,την τελετή σε αντίθεση με τη διοργανώτρια χώρα, που εκπροσωπήθηκε από τον Υπουργό Πολιτισμού, τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοργάνωσης και άλλους αξιωματούχους, παρόντος βεβαίως του προέδρου της ΔΟΕ κ.Ζακ Ρόγκ.
Η απαράδεκτη αυτή παράλειψη έρχεται δυστυχώς να υπενθυμίσει και να μεγεθύνει τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ το οποίο δεν διεκδίκησε, όπως θα έπρεπε, την διοργάνωση των πρώτων Ολυμπιακών Αγώνων Νέων στην Ελλάδα.
Η τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας δεν συνιστά μια «τυπική κυβερνητική υποχρέωση» αποτελεί το διαχρονικότερο και ισχυρότερο μήνυμα της Ελλάδας στον κόσμο, και ευκαιρία για προβολή των ιδεωδών που εκφράζει ο Ολυμπισμός . αποτελεί ταυτόχρονα, αποδεδειγμένα, μιας πρώτης τάξης διαφήμιση της χώρας μας στο εξωτερικό. Αυτό όφειλε να το γνωρίζει η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κυρίως η ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού"
.

http://pyrgos-news.blogspot.com/2010/07/blog-post_1312.html

.....είχαν σοβαρότερες ασχολίες ......να καταθέτουν στεφάνια.....

Δεν υπάρχουν σχόλια: