ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το πρόγραμμα και οι στόχοι Σαμαρά στη ΔΕΘ – Συσκέψεις στη Θεσσαλονίκη υπο τον Λυκουρέντζο



Έμφαση στην ανάδειξη της αποσάθρωσης του παραγωγικού ιστού και της αποβιομηχάνισης της Θεσσαλονίκης καθώς και των προβλημάτων του εμπορικού κόσμου με τη συνεπαγόμενη έκρηξη της ανεργίας στην περιοχή θα δώσει ο πρόεδρος της ΝΔ στην τριήμερη παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για την 75η ΔΕΘ. Όπως αποφασίσθηκε σε κομματικές συσκέψεις υπό τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής Ανδρέα Λυκουρέντζο, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στη Θεσσαλονίκη επικεφαλής κλιμακίου της Ρηγίλλης, ο Αντώνης Σαμαράς θα έχει σύσκεψη με επαγγελματικούς και παραγωγικούς φορείς και επιμελητήρια ενώ μέσα από εκδηλώσεις θα αναδείξει τα προβλήματα και θα καταθέσει προτάσεις για τους εμπόρους, την επιχειρηματικότητα, την παραγωγή και την ανεργία.
Ο κ.Σαμαράς θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου. Το πρωί του Σαββάτου 18/9 θα περιοδεύσει στους χώρους της Έκθεσης, το βράδυ θα μιλήσει στο «Βελλίδειο» στους παραγωγικούς φορείς της Βόρειας Ελλάδας και το μεσημέρι της Κυριακής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου.
Ο κ.Λυκουρέντος ξεκίνησε το πρόγραμμά του στη Θεσσαλονίκη με επισκέψεις στο δήμαρχο και το νομάρχη. Εξήρε το έργο Παπαγεωργόπουλου στο Δήμο Θεσσαλονίκης σημειώνοντας πως έχει επιτελέσει ένα πολυδιάστατο και πολυσήμαντο και πολυδιάστατο έργο, ενώ ανάλογη δήλωση έκανε και για τον Ψωμιάδη λέγοντας πως επιτέλεσε ένα πολυσήμαντο έργο το οποίο γνωρίζουν οι Θεσσαλονικείς και εξέφρασε την αισιοδοξία του για επικράτηση στις περιφερειακές εκλογές. Τον συνόδευαν ο γραμματέας Οργανωτικού Μανώλης Αγγελάκας, ο γενικός διευθυντής του κόμματος Θανάσης Σκορδάς και ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Βαρτζόπουλος. Το απόγευμα είχε συσκέψεις με την ΟΝΝΕΔ, τα μέλη της γραμματείας Οργανωτικού Βορείου Ελλάδος, τους προέδρους των ΝΟΔΕ από Μακεδονία-Θράκη, τη γραμματεία Παραγωγικών Τομεών και τη Διοικούσα Επιτροπή ΝΟΔΕ Νομού Θεσσαλονίκης.
Να σημειωθεί πως από τη συνεδρίαση της Διοικούσας Επιτροπής απουσίαζε ο Κώστας Γκιουλέκας, αν και σύμφωνα με πληροφορίες το μεσημέρι είχε ιδιωτική συνάντηση με τον κ.Λυκουρέντζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: