ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Κικίλιας, ο Δημαράς, ο Μητρόπουλος και το Μνημόνιο.

Οι αναγνώστες του Antinews γνωρίζουν ότι από καιρό έχουμε εκφράσει την άποψη ότι η διέξοδος από το αδιέξοδο στο οποίο μας έχει οδηγήσει η κυβέρνηση Παπανδρέου και το ΔΝΤ μπορεί να υπάρξει μόνο μέσα από μια ευρύτατη λαϊκή συσπείρωση και πάλη, αυτό που κάποτε αποκαλούσαμε «κοινωνικό μέτωπο».
Είναι προς τιμήν του ηγέτη της Κεντροδεξιάς παράταξης Αντώνη Σαμαρά που κινείται από καιρό προς αυτήν την κατεύθυνση και διακηρύσσει σε κάθε ευκαιρία ότι στόχος της ΝΔ είναι «να χτίσουμε αυτό το μεγάλο συνασπισμό που θα αλλάξει την Ελλάδα».

Είναι επίσης γεγονός ότι για πρώτη φορά απο την Μεταπολίτευση του 1974 η ΝΔ και η Αριστερά συναντώνται σε έν μείζονος σημασίας πολιτικό και εθνικό ζήτημα, την απαλλαγή απο το Μνημόνιο.
Ο Σαμαράς έκανε το καθήκον του και αυτό που υποσχέθηκε στον κόσμο που τον εξέλεξε. Πρότεινε για περιφερειάρχη της μεγαλύτερης και σημαντικότερης περιφέρειας της χώρας έναν νέο και άφθαρτο άνθρωπο, τον Βασίλη Κικίλια. Όσοι αντιδρούν, όσοι δηλαδή θέλουν και νέο και άφθαρτο και αδιάφθορο και έμπειρο ας αρκεστούν στις αραχνιασμένες ιδέες τους και στους γηραλέους πάτρονές τους. Αυτή η παράταξη θα ανανεωθεί, θέλουν δεν θέλουν, και υπάρχει τεράστια πείρα συσσωρευμένη στα λάθη και τα πάθη της και σε αυτά που πέτυχε μέχρι τώρα με τον Αντώνη, για να την μεταδώσει στους νεότερους.
Προτείνουμε λοιπόν: Αφού και ο κ. Δημαράς και ο κ. Μητρόπουλος επιθυμούν να διαγωνιστούν στον στίβο της επερχόμενης εκλογικής μάχης με σημαία τον αγώνα εναντίον του Μνημονίου, γιατί να μην ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον κ. Κικίλια; Δεν θα είναι αυτή η καλύτερη απάντηση στις δυνάμεις του Μνημονίου και της υποτέλειας; Δεν είναι καιρός να αρχίσουμε να οραματιζόμαστε όλοι μαζί την Ελλάδα που θέλουμε;

Δεν υπάρχουν σχόλια: