ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Τιμή για τον Αντώνη Σαμαρά το άρθρο της Daily Telegraph




Ανήσυχοι οι Βρετανοί, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, που προκάλεσε η απειλή του κ. Παπανδρέου για εκλογές, μας βάζουν στο στόχο μέσω της εφημερίδας Daily Telegraph. Η εφημερίδα, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγορεί την Ελλάδα πως αναπυροδοτεί τα ευρωπαϊκά προβλήματα χρέους και επισημαίνει ότι οι δηλώσεις Παπανδρέου οδήγησαν, εκτός των άλλων και στην υποχώρηση του ΕΥΡΩ. Κάτι που φυσικά ουδόλως στεναχωρεί τον «άξονα» Βερολίνου – Ουάσιγκτον, εκτιμούμε εμείς.

Η Daily Telegraph περιποιεί τίτλο τιμής στον Αντώνη Σαμαρά όταν γράφει ότι....
«η Νέα Δημοκρατία δεν έχει δώσει ξεκάθαρη δέσμευση συμμόρφωσης με τους όρους που τίθενται στο πακέτο διάσωσης των 110 δισ. ευρώ της ΕΕ».

Ευχόμαστε λοιπόν όλοι, ότι μέχρι το τέλος, ο Αντώνης Σαμαράς δεν θα δώσει υποσχέσεις συμμόρφωσης στα συμφέροντα των τοκογλύφων.

Το άρθρο ακόμα προβαίνει στη γνωστή πλέον σε όλους διαπίστωση, ότι το μνημόνιο είναι ανεφάρμοστο και απλά δίνει χρόνο στις γερμανικές και γαλλικές τράπεζες να μεταφέρουν το ελληνικό χρέος στους ευρωπαίους φορολογούμενους.

Δεν γνωρίζουμε αν το τελευταίο, περί επιβάρυνσης των ευρωπαίων φορολογουμένων με το ελληνικό χρέος, θα στρέψει τους ευρωπαίους φορολογούμενους εναντίον των Ελλήνων. Πιθανόν και να τους στρέψει. Αλλά εμείς λέμε προς τους ευρωπαίους φορολογούμενους ότι: Όταν τόσα χρόνια, οι κυβερνήσεις τους και οι εταιρίες τους εκμεταλλεύονταν ξεπουλημένους και ανίκανους έλληνες πολιτικούς για να μας δανείζουν προκειμένου στη συνέχεια να μας πουλάνε τα προϊόντα τους, όπως είπε και ο κ. Γιουνκέρ, τότε ήταν καλά για τους ευρωπαίους φορολογούμενους που κέρδιζαν σε βάρος του μέλλοντος της χώρα μας; και τώρα δεν είναι;

Θα πρέπει λοιπόν και οι ευρωπαίοι φορολογούμενοι πολίτες να αντιληφθούν ότι η μοίρα μας είναι κοινή και από κοινού θα αντιμετωπίσουμε τα ευρωπαϊκά προβλήματα, αλλιώς ας διαλύσουμε την ΕΕ.

Δεν θα εξαθλιωθεί ένας ευρωπαϊκός λαός για να μην χάσουν οι τοκογλύφοι.
Αυτοί που τζόγαραν ας χάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: