ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Καραμανλής: Το σκέφτομαι αν θα κατέβω για βουλευτής

Το περιεχόμενο συνομιλίας του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή με τον Γιώργο Τράγκα φιλοξενεί το περιοδικό... Crash του δημοσιογράφου.

Σύμφωνα με τον κ. Τράγκα, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την απαισιοδοξία του για τις εξελίξεις στην οικονομία και στην πολιτική ζωή και ήταν κατηγορηματικός για τις ευθύνες της σημερινής κυβέρνησης. «Για ποια μέτρα μιλάνε τώρα αυτοί που έφευγαν από τα τραπέζια του διαλόγου;» φέρεται να ανέφερε στον δημοσιογράφο. Όσον αφορά την κρίση της οικονομίας και τις ευθύνες της προηγούμενη κυβέρνησης το κείμενο του περιοδικού αναφέρει: «Ο ίδιος και το επιτελείο του γνώριζαν την οικονομική κατάσταση. Υπήρχε κρίση ελλείμματος αλλά όχι δανεισμού. Γι αυτό μιλούσε για “ήπια προσαρμογή”. Τότε, δεν υπήρξε πρόβλημα δανεισμού της χώρας από τις Αγορές. Αυτό έγινε μετά…».

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά στο δημοσίευμα στην απάντηση από τον πρώην πρωθυπουργό για το εάν θα κατέλθει η όχι υποψήφιος βουλευτής. «Φεύγοντας από το γραφείο τον ρώτησα αν θα κατέβει πάλι βουλευτής. “Το σκέφτομαι” μου είπε» αναφέρεται συγκεκριμένα.

Όσον αφορά τη ΝΔ, «θεωρεί ότι οι τελευταίες κινήσεις του Σαμαρά είναι θετικές». Αλλά όπως διευκρινίζεται, δεν μιλάει άσχημα για τη Ντόρα ή τουλάχιστον δείχνει να το αποφεύγει. «Όχι η Ντόρα δεν ήταν “λούκι” κανενός. Ήταν “σπαθί” όσο ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών» φέρεται να δήλωσε στον Γ. Τράγκα.

Σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια, ο κ. Καραμανλής εξέφρασε την επιθυμία να γράψει ένα βιβλίο, το οποίο θα είναι όμως ιστορική αφήγηση και όχι ένα μανιφέστο, ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να ασχοληθεί με την οικογένειά του και περισσότερο τα παιδιά του Αλέξανδρο και Αλίκη.

Για την Siemens ο κ. Καραμανλής αναφέρει ότι «δεν φαίνεται να ενοχλήθηκε ιδιαίτερα απ’ όσα αποκάλυψε ο σκληρός δίσκος της γραμματέως του Χριστοφοράκου» καθώς τα θεωρεί αναξιόπιστα. «Μερικά από όσα διάβασα είναι βλακείες μου λέει» προστίθεται στο δημοσίευμα.

Για το Βατοπέδι επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός απάντησε κατά τον Γ. Τράγκα: «Πίστευα ότι δεν με αγγίζει ηθικά το ζήτημα του Βατοπεδίου. Πήγαινε να δεις τώρα που μένει ο Αγγέλου και θα καταλάβεις. Σίγουρα έγιναν λάθη».

Στενοί συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού σχολίαζαν για το δημοσίευμα ότι είναι «αποσπασματική απόδοση μιας μακράς ιδιωτικής συνομιλίας από τις πολλές που κάνει ο Κώστας Καραμανλής με ανθρώπους που γνωρίζει και ζητούν να τον δουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: