ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 2 Ιανουαρίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΑΙΤΙΟΥ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΡΩΣΩΝ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΩΝ VDV ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΟΝ ΠΡΙΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ





Δεν ακούσαμε κανέναν από αυτούς που νοιάζονται για τα πετρέλαια του Αιγαίου να μας μιλά για τη φυσική δεξαμενή του Πρίνου στην Καβάλα.

Τώρα που το πετρέλαιο έχει σχεδόν αντληθεί όλο και η σύμβαση της κοινοπραξίας άντλησης λήγει σε λίγο, το ελληνικό δημόσιο μπορεί να χρησιμοποιήσει την φυσική υπόγεια δεξαμενή κάτω από τον βυθό, για την αποθήκευση φυσικού αερίου δικού του ή για λογαριασμό των Ρώσων.

Η Ρωσία έχει άμεση ανάγκη μία τέτοια δεξαμενή, για την περίπτωση που η Ουκρανία ξανακόψει την ροή του φυσικού αερίου στην Ευρώπη.

Αυτού του είδους οι φυσικές δεξαμενές είναι υπερπολύτιμες και στρατηγικής σημασίας. Αυτή είναι η πρώτη που μπορεί να έχει η Ελλάδα και η μεγάλη της σημασία είναι αυτή που έκανε την κοινοπραξία που άντλησε το πετρέλαιο να ζητήσει την εκ νέου μίσθωση του χώρου.

Στην περίπτωση που το ελληνικό δημόσιο κάνει συνεκμετάλλευση της υπόγειας-υποβρύχιας φυσικής δεξαμενής με τον Πούτιν, την ασφάλειά της θα την αναλάβουν οι Ρώσοι.

Υπάρχουν μυστικές επαφές και ίσως για αυτό ο Βενιζέλος είπε ότι δεν ακυρώθηκε το πρόγραμμα των 400 ρωσικών τεθωρακισμένων, ενώ κάποιοι βιάστηκαν να θεωρήσουν και να ανακοινώσουν με πρωτοσέλιδα ότι η υπόθεση έκλεισε.

Με το όλο θέμα μπορεί να σχετισθεί και η κοινή άσκηση των Ρώσων αλεξιπτωτιστών που έγινε στην περιοχή μαζί με το Β΄ Σώμα Στρατού. Τα γεγονότα τρέχουν και η ευθύνη των "υπευθύνων" είναι μεγάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: