ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Οι Ιταλική Αστυνομία έκανε αυτό που δεν μπορούσε να κάνει η Ελληνική


Mεγάλο δίκτυο διακίνησης λαθρομεταναστών. Εκατοντάδες συλλήψεις. Το δίκτυο διηύθυναν από την Ελλάδα και την Τουρκία.

Η ιταλική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα πως συνέλαβε πολλές δεκάδες άτομα στο πλαίσιο επιχείρησης για την εξάρθρωση κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών, οι οποίοι από την Ιταλία στέλνονταν προς τη βόρεια Ευρώπη.


Η επιχείρηση διεξήχθη από τις αστυνομικές διευθύνσεις του Λέτσε, της Μπολόνια και της Ραβένα υπό την καθοδήγηση της Εθνικής Διεύθυνσης κατά της μαφίας και των εισαγγελιών της Μπολόνια και του Λέτσε.


Οι περισσότεροι από τους συλληφθέντες είναι αφγανικής, πακιστανικής και ινδικής καταγωγής και ο λόγος της σύλληψής τους είναι "η σχέση με κακοποιούς που έχουν σκοπό την παρακίνηση σε παράνομη μετανάστευση".


Και άλλες συλλήψεις ακολουθούν στην Λομβαρδία, την Εμιλία-Ρομάνα, την Απουλία, την Καλαβρία και άλλες περιοχές της Ιταλίας.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το δίκτυο διηύθυναν από την Ελλάδα και την Τουρκία και είχε πυρήνες στη Ρώμη, την Κρεμόνα, το Μπέργκαμο, την Μπρέσια, το Τέραμο, το Ασκολι και το Μπάρι.


Οι έρευνες άρχισαν το 2010 όταν στο λιμάνι της Ραβένα έφτασε πλοίο που μετέφερε περίπου 50 λαθρομετανάστες από το Αφγανιστάν, ανάμεσά τους και παιδιά, δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky TG24 η επικεφαλής της αστυνομίας της Μπολόνια Ελενα Γιολάντα Τσέρια.


Η ίδια επισήμανε ότι οι λαθρομετανάστες ήταν στοιβαγμένοι σε χημικές τουαλέτες κρυμμένες σε φορτηγό που βρισκόταν μέσα στο πλοίο.


Σύμφωνα με τους αστυνομικούς οι λαθρομετανάστες βρίσκονταν "σε μόνιμο θανάσιμο κίνδυνο" εξαιτίας του τρόπου που μεταφέρονταν όταν έφευγαν από την Τουρκία, την Ελλάδα και κυρίως τη Λιβύη.


Οι λαθρομετανάστες, στην πλειοψηφία τους Πακιστανοί, Ιρακινοί και Αφγανοί, όταν έφταναν στην Ιταλία, μεταφέρονταν προς την Γερμανία, την Ελβετία, την Δανία, την Αυστρία, την Γαλλία και το Βέλγιο.
eglimatikotita.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: