ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Δευτέρα, 7 Ιουνίου 2010

Υπεράθλος Υπερανθρώπου Υπερέλληνα. Τρέχει ακόμα ρε παιδιά !

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ...

Ο παλαίμαχος ποδηλάτης της ΑΕΚ και επι σειρά ετών πρωταθλητής Ελλάδας πάνω στο ποδήλατό του, διανύσε 1.600 χλμ, δοκιμάζοντας τα όρια του ανθρώπινου οργανισμού.
Η διαδρομή εκάνε είναι:
Τρίκαλα -Καλαμπάκα - Μουργκάνι - Αγιόφυλλο - Γρεβενά - Κοζάνη - Βέροια - θεσσαλονίκη -Σέρρες - Προμαχώνα - Σόφια - Φιλιππούπολη - "Τριεθνές" (Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία) -Αδριανούπολη - Καστανιές - Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Καβάλα -Ασπροβάλτα - θεσσαλονίκη - Βέροια - Κοζάνη - Γρεβενά - Αγιόφυλλο - Μουργκάνι -- Καλαμπάκα Τρίκαλα (1600 χλμ)

Έχει μείνει πετσί και κόκκαλο μετά από 76 ώρες απίστευτης προσπάθειας. Κάτι τέτοιο δεν έχει ξαναγίνει. Μετά από την μεγάλη βόλτα που ξεκίνησε πάνω σε ένα ποδήλατο στις 3 Ιουνίου, στις 12 η ώρα το μεσημέρι από τα Τρίκαλα, γυρνάει τώρα το απόγευμα / βράδυ στις 6 Ιουνίου πίσω στην αγαπημένη του πόλη. Το ένα του πόδι έχει πάθει βλάβη, και κινδυνεύει ανα πάσα στιγμή η γενική κατάσταση της υγείας του. Ότι έχει καταφέρει μέχρι τώρα είναι ένας υπερφυσικός υπεράθλος. Οι μεταφυσικιστές ψάχνουν να βρουν μία μαγική εξήγηση, διότι λογική εξήγηση δεν υπάρχει. Ο άνθρωπος, με ένα ποδήλατο, πήγε ασταμάτητα από Τρίκαλα στη Σόφια Βουλγαρίας, μετά Τουρκία, και τώρα επιστρέφει Τρίκαλα. Μόνο στα σύνορα τον σταμάτησαν για λίγο οι Τούρκοι, και μόνο επίσης για λίγο μία μεγάλη μπόρα έξω από Θεσσαλονίκη. Πολλά βουνά, πολλές ανηφόρες, έφαγε βροχή, χαλάζι, αϋπνία, υπερκόπωση, κρύο τα βράδια, ζέστες την μέρα. Κανείς λογικός δεν πίστεψε ότι θα έφτανε μέχρι εδώ, όμως ακόμα συνεχίζει ! Διασωληνωμένος για τις ανάγκες του, για να μην κατεβαίνει καθόλου από το ποδήλατο ! Μόνο με υγρή τροφή και φρυγανιές ! Αν είναι δυνατόν ! Συνεχόμενη τηλεπαρακολούθηση των βιορυθμών του από γιατρό. Απίστευτος. Είναι ο παλιός μεγάλος παγκόσμιος πρωταθλητής της ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος, και τρέχει για άτομα με ειδικές ανάγκες στα πενήντα επτά του χρόνια ! Νεκρική σιγή από τα Τουρκογύφτικα ΜΜΕ, πλην κάποια αναφορά της ΕΤ 3. Τα τοπικά κανάλια που έχουν πάρει φωτιά. Ο λαός των Τρικάλων στο πόδι, μεγάλη λαοσύναξη !!!Γειά σου ρε Στέλιο, πάντα Ελεύθερος, ποτέ σου δεν προσκύνησες κανένα !

Συνεχίζει τον υπεράθλο ο Βάσκος Αυτό το πράγμα δεν έχει ξαναγίνει πουθενά. Ανέβηκε και κατέβηκε τόσα βουνά, τόσες εκατοντάδες χιλιόμετρα, χωρίς ύπνο, χωρίς ανάπαυση παρά μόνο όταν τον σταμάτησαν οι Τούρκοι και η μεγάλη μπόρα με τη βροχή και το χαλάζι. Από τι είναι φτιαγμένος;

Δεν υπάρχουν σχόλια: