ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

iPhone 4

eik.03

Δες το ΝΕΟ βίντεο, Η APPLE στις 07 Ιουνίου 2010 Ανακοίνωσε το Νέο Θαύμα της. iPhone 4

Στο WWDC ο Steve Jobs παρουσίασε και επίσημα το iPhone 4. Το Νέο καμάρι της Εταιρίας που συνεχώς μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Τροφοδοτείται από ένα τσιπ A4, έχει τζαμι και πίσω, και έχει ανοξείδωτο ατσάλι γύρω από τις άκρες, το οποίο αποδεικνύεται ότι είναι μέρος του συστήματος κεραίας. Το νέο iPhone χρησιμοποιεί αυτό που ο Steve Jobs ονόμασε "οθόνη Retina," τρέχει σε 960×640, ή 326 ppi. Η μπαταρία είναι επίσης μεγαλύτερη, με αντίστοιχη αύξηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας. Το iPhone 4 υποστηρίζει 802.11n, έχει δύο μικρόφωνα για την ακύρωση του θορύβου, καθώς και τριών αξόνων γυροσκόπιο, το οποίο επιτρέπει περιστροφή και ακρίβεια που επιταχυνσιόμετρα δεν μπορούν να πετύχουν.

Η κάμερα του iPhone 4

που χρησιμοποιεί ένα αισθητήρα 5-megapixel , ο οποίος είπε ο Jobs κάνει καλύτερα την δουλειά του σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού φωτογράφησης. Καταγράφει επίσης το βίντεο 720p στα 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο, με tap-to-focus. Εκτός από αυτό, έχουνε δημιουργήσει ένα iMovie app, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επεξεργάζονται εύκολα τα βίντεο στο τηλέφωνό τους. Πολλές ζωντανά blogs της εκδήλωσης, με εικόνες, είναι διαθέσιμα. Η συσκευή θα διατεθεί στις ΗΠΑ στις 24 Ιουνίου. Η σελίδα προϊόντων της Apple έχει ενημερωθεί με τις προδιαγραφές και ένα βίντεο.

eik.01

Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Jobs λέει ότι το iPhone OS 4 εχει μετονομασθεί σε "iOS4," δεδομένου ότι δεν στρέφονται μόνο στα τηλέφωνα πια. Μοναδες θα διατεθούν σε προγραμματιστές σήμερα. Επεδειξε multitasking, ένα ενιαίο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, και τους φακέλους για τα apps. Στο App Store, μπορείτε να περιμένετε να δείτε μια έκδοση iPhone της Netflix σύντομα, καθώς επίσης και τα Guitar Hero και Farmville. Ο Jobs ανακοίνωσε επίσης ότι τα iBooks, η εφαρμογή ebook για το iPad, θα πρέπει να πάρει μερικές αναβαθμίσεις. Οι χρήστες θα είναι σύντομα σε θέση να κρατήσουν σημειώσεις και ένα κουμπί σελιδοδείκτη είναι καθ ‘οδόν. Θα θέσει σελιδοδείκτες σε πίνακα του βιβλίου του περιεχομένου.

eik.02

Δεν υπάρχουν σχόλια: