ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 6 Ιουνίου 2010

OI ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ


gate-2012-20100603Βιώνουμε και θα βιώνουμε για τα προσεχή επτά χρόνια -και κατά την δική μου εκτίμηση- μία πραγματικά δύσκολη εξουθενωτική, παράλληλα όμως και συγκλονιστική εποχή σε ότι αφορά την εξέλιξη του πλανήτη.

Το σίγουρο είναι ότι κηρύχτηκε ένας πόλεμος όχι όμως οικονομικός, αλλά, πνευματικός.

´Ολοι όσοι ασχολούμαστε με τον εσωτερισμό, εδώ και πολλά χρόνια γνωρίζουμε, ότι, σε αυτήν ακριβώς την φάση της εξέλιξης γίνεται η πιο ισχυρή ίσως αναμέτρηση δυνάμεων (εσωτερικών), προκειμένου ο πλανήτης να περάσει στην επόμενη διάσταση. Δεν θα αναλύσουμε τώρα αυτά.

´Οσοι παρακολουθήσατε το σεμινάριο, μπορεί να θυμάστε αυτά που είχα πει γύρω από την επιστράτευση που γίνεται, όπως επίσης σίγουρα θα θυμάστε για το 2012 για την ευθυγράμμιση του ηλιακού μας συστήματος με το κέντρο του γαλαξία, για τις θύρες που ανοίγουν τότε και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το 2017, και για τις ενέργειες που ήδη έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε.

Η 12/5/2010, πιθανόν να σημάνει την πρώτη μεγάλη εισροή ενέργειας, και όσοι έχουν εργαστεί πάνω στον εαυτό τους θα βιώσουν αυτές τις ενέργειες κυρίως μέσα από τα αποτελέσματα αυτών.

Η λυχνία του πνεύματος, άναψε το 2004 στην Ελλάδα με τους Ολυμπιακούς αγώνες. Δεν θα αναφερθώ καθόλου πάνω στα ύπουλα σχέδια ξένων δυνάμεων, σίγουρα λίγο πολύ όλοι τα γνωρίζουμε. Και δυστυχώς γι αυτούς, τίποτε πια δεν θα μένει κρυφό. Και όπως είπε και ο Χριστός, ότι ειπώθηκε στα κρυφά θα ακουστεί στα φανερά, και ότι ειπώθηκε στα υπνοδωμάτια θα ακουστεί στις ταράτσες. Σ αυτήν ακριβώς την φάση, σήμανε και η αρχή του τέλους της συγκάλυψης των σκανδάλων.

Η πρώτη μεγάλη εισβολή, έγινε στην Ελλάδα. Η Ελλάδα είναι υπό κατοχήν. Και ο μόνος τρόπος να κερδίσουμε τον πόλεμο, είναι η αντίσταση. ´Ετσι ξέρει να πολεμά ο ´Ελληνας, και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε να αναμετρηθεί με τεράστιες δυνάμεις. Καλούμαστε να αντισταθούμε, και να επαναστατήσουμε. Ο καθένας, με τον τρόπο που μπορεί. Οι μαχητές του πνεύματος, επιλέγουν την βουβή επανάσταση. Και ο μόνος δρόμος για να βγούμε και να φωνάξουμε, είναι το διαδύκτιο. ´Ετσι θα προέλθει η μεγάλη αλλαγή. Αυτό μας υπαγορεύει η εποχή του Υδροχόου.

Ο καθένας πρέπει να παραμείνει στο κέντρο του, να μην επιτρέψει στο σύστημα να διεισδύσει στην σκέψη του, και το πιο σημαντικό, πιστός στο όραμά του. Και όσοι από εσάς ακόμα δεν έχετε ανακαλύψει το όραμά σας, καλείστε το δίχως άλλο να στήσετε το σκηνικό γύρω από αυτό. Είναι επιστημονικά πλέον αποδεδειγμένο, ότι όταν η σκέψη ευθυγραμμιστεί με το συναίσθημα, τότε ο άνθρωπος μπορεί να πετύχει τα πάντα. Και αυτό προσπαθεί με κάθε τρόπο το σύστημα να καταστείλει το φρόνημα, και το όραμα. Γιατί ο άνθρωπος ενηλικιώθηκε πνευματικά και μπορεί να παρέμβει να έχει λόγο στην ζωή. Να γίνει, ΣΥΝΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ. Και το σύστημα, θέλει να μας καταστήσει ανήμπορους για να μπορεί να μας ελέγχει, επιβάλλοντας Νοητική Δικτατορία. Και το επικίνδυνο, το πιο ύπουλος καθεστώς που μπορεί να επιβάλλει ένα πολιτικό σύστημα, είναι η Νοητική Δικτατορία. Και για τον λόγο ότι, δεν έχουμε μάθει ακόμα να αναγνωρίζουμε τέτοια συστήματα.

Η δύσκολη φάση που περνάει τώρα η Ελλάδα, είναι απλά ένα στάδιο. ´Ετσι όπως γίνεται και σε προσωπικό επίπεδο. Ότι μας συμβαίνει τα προκαλέσαμε, λόγω του χαρακτήρα μας, στο χέρι μας όμως είναι να δημιουργήσουμε τις συνθήκες που μας αξίζουν να ζήσουμε σαν λαός. Γιατί, μπορεί να έχουμε ελαττώματα, όπως τον φθόνο, την ανευθυνότητα, την προχειρότητα, το να κοιτάζουμε μόνον το συμφέρον μας, και βέβαια το μεγαλύτερο ελάττωμά μας, μετά από αυτό του φθόνου είναι η αυτοκαταστροφή. ´Έχουμε όμως και προτερήματα όπως το φιλότιμο, την συμπόνια, την πίστη, την εξυπνάδα. Δεν υπάρχει πιο ευρηματικός λαός από τον ´Ελληνα.

´Όλοι θα δοκιμαστούμε. Και ειδικότερα εκείνοι, που διαβαίνουν το πνευματικό μονοπάτι. Τώρα θα αποδείξουμε τι μάθαμε, και αν αυτά που μάθαμε μπορούμε να τα κάνουμε πράξη. Το μεγαλύτερο όπλο μας θα είναι, όχι μόνον η γνώση αλλά και η πίστη. Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να χάσουμε την πίστη μας, ακόμα και αν κινδυνεύουμε να χάσουμε το σπίτι μας γιατί δεν έχουμε να πληρώσουμε το δάνειο, ακόμα και αν χάσουμε την δουλειά μας, ακόμα και αν στερηθούμε όλα όσα αποκτήσαμε. Τίποτε από όλα αυτά όμως δεν πρόκειται να συμβεί, εάν δεν μπούμε στην λογική του φόβου που θέλει το σύστημα να μας εγκλωβίσει. Νέες πηγές πλούτου, αρχίζουν και ενεργοποιούνται.

Σταματήστε να βλέπετε και να ακούτε δελτία ειδήσεων.

Όταν είστε στο αυτοκίνητο, βάλτε τρίτο πρόγραμμα και ακούτε κλασική μουσική. Το άκουσμα της κλασικής μουσικής έχει σαν αποτέλεσμα να συντονίζει τον εγκέφαλο στις κατάλληλες γι αυτόν συχνότητες.

Κάθε μέρα να προσεύχεστε για το καλό το δικό σας, της οικογένειά σας, του διπλανού σας, αλλά και της Ελλάδας του περιβάλλοντος και βέβαια του πλανήτη.

´Όσοι έχετε μικρά παιδιά, κάθε μέρα να τους περνάτε το μήνυμα της αισιοδοξίας, και το μήνυμα ότι αυτά θα αλλάξουν τον κόσμο πιστεύοντας στον Θεό, στον εαυτό τους, στον στόχο τους.

Κάθε μέρα άσκηση για να οξυγονώνεται ο εγκέφαλος, αλλά και για να γειώνονται οι ενέργειες που ήδη έχουμε αρχίσει να δεχόμαστε.

Κάθε μέρα μία θετική δήλωση για τον εαυτό σας, την Ελλάδα, τον Πλανήτη.

Η πιο κατάλληλη κατά την δική μου εκτίμηση δήλωση που μπορούμε να κάνουμε, είναι η εξής.

´Αφθονη ενέργεια πνευματικού και υλικού πλούτου εισρέει στον πλανήτη.

´Αφθονη ενέργεια πνευματικού και υλικού πλούτου εισρέει στην Ελλάδα.

´Αφθονη ενέργεια πνευματικού και υλικού πλούτου εισρέει στην ζωή μου.

Από τέσσερις φορές την κάθε δήλωση.

Με αυτόν τον τρόπο, δημιουργούμε το δικό μας σύμπαν, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θέλουμε να ζήσουμε, και κανείς και κανένα σύστημα δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση.

´Ένα μεγάλο ξύπνημα γίνεται αυτήν την εποχή στην κυτταρική μνήμη του ´Έλληνα. ´Ήρθε η ώρα, να ξεθάψει την κληρονομιά που του ανήκει, σε υλικό και πνευματικό επίπεδο. Η Ελλάδα, μπορεί να γίνει ίσως η πιο πλούσια χώρα στον κόσμο. Σε φυσικό, αλλά και πνευματικό επίπεδο. Εάν είχαμε την δυνατότητα να δούμε μετά από 100 χρόνια το εξελικτικό στάδιο στο οποίο θα βρίσκεται η Ελλάδα, θα βλέπαμε, πως εδώ ζουν οι μεγαλύτεροι διανοητές, στοχαστές, συγγραφείς, καλλιτέχνες, οι μεγαλύτερες πνευματικές μορφές του κόσμου. Γιατί, σ αυτήν εδώ την χώρα έχουν επιλέξει να γεννηθούν μεγάλες εξελιγμένες ψυχές. Και κάποια στιγμή, και όταν ξυπνήσει, αυτή η χώρα, θα καταλάβει ότι τα πνευματικά της δικαιώματα, τον ήλιο της, θα πρέπει να τα πουλάει πολύ ακριβά.

Η χώρα του Θεού Απόλλωνα, θα πουλιέται πολύ ακριβά.

Λίλα Δασκαλάκη
Συγγραφέας

Δεν υπάρχουν σχόλια: