ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Σάββατο, 5 Ιουνίου 2010

Ξανακλείνουν την Εγνατία


Κλειστά θα παραμείνουν, για ακόμη μια φορά, τμήματα της Εγνατίας και οι οδηγοί θα αναγκαστούν να ταξιδέψουν από την παλαιά Εθνική Οδό.Συγκεκριμένα,σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.,στα πλαίσια των απαιτούμενων εργασιών διάστρωσης αντιολισθηρού τάπητα στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας οδού από....

ανισόπεδο κόμβο Βενέτικου μέχρι ανισόπεδο κόμβο Παναγίας Τρικάλων, απαιτούνται τα ακόλουθα :
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον αριστερό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Γρεβενά προς Ιωάννινα, από Α/Κ Βενέτικου μέχρι Α/Κ Παναγιάς, την περίοδο από Πέμπτη 10-06-2010 και ώρα 7:00π.μ. έως Κυριακή 20-6-2010 και ώρα 20:00 μ.μ.Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Γρεβενά προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Βενέτικου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς – Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Μετσόβου.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγίας από Τρίκαλα προς Ιωάννινα, την Παρασκευή 18-06-2010 από 07:00π.μ. έως 20:00μ.μ.Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Τρίκαλα προς Ιωάννινα θα διεξάγεται από την Εθνική Οδό Τρικάλων – Ιωαννίνων (μέσω Κατάρας) έως τον Α/Κ Μετσόβου.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας στον δεξιό κλάδο της Εγνατίας Οδού, στην κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Γρεβενά, από Α/Κ Μετσόβου μέχρι Α/Κ Βενέτικου, την περίοδο από Δευτέρα 21-6-2010 και ώρα 7:00π.μ έως Παρασκευή 02-7-2010 και ώρα 20:00 μ.μ.Κατά την ανωτέρω περίοδο η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Γρεβενά θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου μέσω της επαρχιακής οδού Μηλιάς Κρανιάς (λειτουργική Εγνατία) στον Α/Κ Βενέτικου.Η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται κανονικά διαμέσου του Α/Κ Παναγίας εκτός της Πέμπτης 01-07-2010.
-Αποκλεισμός της κυκλοφορίας του κλάδου του Α/Κ Παναγιάς από Ιωάννινα προς Τρίκαλα, την Πέμπτη 01-07-2010 από 07:00π.μ έως 20:00μ.μ.Κατά την ανωτέρω ημέρα η κυκλοφορία από Ιωάννινα προς Τρίκαλα θα διεξάγεται από τον Α/Κ Μετσόβου στην Εθνική οδό Ιωαννίνων – Τρικάλων (μέσω Κατάρας).
epirusgate.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: