ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2011

Αποχαιρέτησε το ΠΑΣΟΚΟ Γιώργος Παπανδρέου παρακολουθεί την κοινοβουλευτική του ομάδα να φυλλορροεί μετά και την ανακοίνωση της ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Φλωρίνης, Γιώργου Λιάνη.

Η νέα βόμβα προστίθεται στην ήδη εκφρασμένη πρόθεση του Αλέξανδρου Αθανασιάδη, βουλευτή Κοζάνης να μην υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο. Την λίστα των ενδεχόμενων απωλειών συμπληρώνουν οι βουλευτές Θωμάς Ρομπόπουλος και Χρύσα Αράπογλου. Σε αυτούς του τέσσερεις θα πρέπει να συμπεριληφθούν και ορισμένοι βουλευτές οι οποίοι έχουν υπογράψει την επιστολή των 16.

Ο Γιώργος Λιάνης με τετρασέλιδη επιστολή του προς τον πρωθυπουργό εξηγεί τους λόγους για τους οποίους καταθέτει την ανεξαρτητοποίησή του αλλά και ξεκαθαρίζει πώς δεν παραιτείται αλλά παραμένει στο Κοινοβούλιο.

Σε πρόσφατο άρθρο του που δημοσιεύθηκε προ ημερών στη «zougla .gr» ο βουλευτής Φλωρίνης είχε επισημάνει πως «θα πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τον Λαό».

Κατόπιν όλων αυτών ο σημερινός πρωθυπουργός δεν μπορεί να υπολογίζει με βεβαιότητα ότι θα διαθέτει την απόλυτη πλειοψηφία στη Βουλή κατά την ημέρα της ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου. Η ψηφοφορία αυτή ισοδυναμεί με ψήφο εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.

Άλλωστε και ο βουλευτής Μίμης Ανδρουλάκης επανήλθε την Τρίτη το μεσημέρι με νέο κείμενο – παρέμβαση στο οποίο υποστηρίζει πώς πρέπει να σχηματιστεί πάραυτα κυβέρνηση ευρείας εμπιστοσύνης με πρωτοβουλία του Προέδρου της Δημοκρατίας καθώς επίσης πως το ανανεωμένο και διορθωμένο Μεσοπρόθεσμο το οποίο θα προκύψει μετά από νέα διαπραγμάτευση θα πρέπει να υπερψηφιστεί με ενισχυμένη πλειοψηφία των 180 βουλευτών.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: