ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ:Δώστε μας τον ήλιο σας να πάρετε το δάνειο

Εξαγωγή της ηλιακής ενέργειας στη Γερμανία ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας. Σημειώνει ότι πρέπει να πειστούν οι Γερμανοί φορολογούμενοι για τη συμμετοχή της χώρας σε νέο πρόγραμμα

Να δοθεί η εκμετάλλευση των ελληνικών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας της Ελλάδας σε γερμανικές εταιρείες πρότεινε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκειμένου να περιοριστεί το ελληνικό χρέος.

"Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς" ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.

Επισημαίνει ακόμα ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση για να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.

"Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό", συμπλήρωσε.

Διευκρίνισε μάλιστα ότι οι προτάσεις του δεν έχουν "εθελοντικό χαρακτήρα", αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.

"Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους", υπογράμμισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: