ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Τρίτη, 2 Αυγούστου 2011

ΑΝΕΡΓΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΠΛΗΡΩΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑethniki_gynaikon-3Πήρε εξάμηνη άδεια άνευ αποδοχών από το δημόσιο (!) μια αθλήτρια, με τον προπονητή Γιώργο Μορφέση να έχει απολυθεί λόγω κατάργησης των αθλητικών γυμνασίων και με κορίτσια χωρίς καμιά αποζημίωση από την πολιτεία, επιτεύχθηκε το κατόρθωμα της παγκόσμιας πρωτιάς στην υδατοσφαίριση.

Ενώ εξακολουθούν οι αλόγιστες σπατάλες σε δημόσιο και αυτοδιοίκηση, προπονητής και αθλήτριές πέτυχαν το ακατόρθωτο πληρώνοντας πολλά από τα έξοδα μόνοι τους. Το ίδιο μας είπαν και στο μπητς-βόλλεϋ γυναικών, όπου έχουμε πιθανότητες επιτυχίας, αλλά… Πολλά κορίτσια παραμένουν αδιόριστα, ενώ άλλες όπως για παράδειγμα η Αγγελική Γερόλυμου έχει αναγκαστεί από την προετοιμασία και για τους αγώνες να πάρει άδεια έξι μηνών άνευ αποδοχών!

Όσο για τις νεότερες κοπέλες είναι άγνωστο αν θα διοριστούν κάποια στιγμή» «Μακάρι να εμπνεύσουμε σε αυτή τη δύσκολη ώρα της χώρας μας, τους πολιτικούς, τους απλούς πολίτες, όλους ώστε να προσπαθήσουν να δουλέψουμε ομαδικά με στόχο το κοινό καλό. Τότε θα είμαστε όλοι κερδισμένοι. Θα είναι χαρά μας το δικό μας ερασιτεχνικό άθλημα και αυτή η προσπάθεια να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τους πολλούς», καταλήγει ο Γιώργος Μορφέσης, στο sport24.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: