ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

Έξαλλη η Γερμανία με το face-recognition του Facebook

Δημοσιεύθηκε από SecNews την Σάββατο Αυγ 6, 2011 στην Κατηγορία Γενικά

171 0426235905 biometric3 facial recognition 714751 Έξαλλη η Γερμανία με το face recognition του Facebook Το Αμβούργο σε πρόσφατη δημοσίευση εκπροσώπων του καταγγέλλει την εφαρμογή της υπηρεσίας του Facebook για αναγνώριση προσώπων “face-recognition photo-tagging system” ενημερώνοντας ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσβάλει τόσο το Ευρωπαϊκό όσο και το Γερμανικό δίκαιο.

Το πρόσθετο αυτό έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα αλλά ο εκάστοτε χρήστης έχει τη δυνατότητα να το απενεργοποιήσει μέσω των προσωπικών του ρυθμίσεων.

Η υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων του Αμβούργου<…>

δήλωσε ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσβάλει το δικαίωμα των χρηστών στη διαφύλαξη των προσωπικών τους πληροφοριών και δεδομένων. Το περασμένο μήνα μάλιστα η υπηρεσία προστασίας προσωπικών δεδομένων του Αμβούργου αφού κάλεσε τη γερμανική κυβέρνηση να αναλάβει ενεργή δράση για το συγκεκριμένο ζήτημα, δεν δίστασε να αποστείλει επιστολή προς το Facebook με την οποία απαιτούν να σταματήσει η συγκεκριμένη υπηρεσία τουλάχιστον εντός της γερμανικής επικράτειας.

Οι γερμανικές αρχές δήλωσαν ότι θα αναλάβουν περαιτέρω δράση εάν οι διαχειριστές του Facebook δεν συμμορφωθούν με το συγκεκριμένο αίτημα και μηνύσουν τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης με αξιώσεις που θα αγγίζουν έως και τις 300.000 €, ποσό μηδαμινό εάν αναλογιστεί κάποιος ότι η αξία του Facebook εκτιμάται στα 50 δισεκατομμύρια ευρώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: