ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Πέμπτη, 18 Αυγούστου 2011

iPhone για «μπακούρηδες»

4896594D2EF7F74F82DAE1AE8673447B iPhone για «μπακούρηδες»Οι εποχές που οι άνθρωποι έπιναν το ποτό τους, φλέρταραν και γνωρίζονταν, έχει περάσει. Η εποχή πλέον ανήκει στο Facebook και στο νέο iPhone. Συγκεκριμένα υπάρχει μια εφαρμογή του κινητού που σας επιτρέπει να δείτε πόσοι άντρες και πόσες γυναίκες βρίσκονται σε ένα μπαρ, πριν πάτε εκεί.

Σε ορισμένες εισόδους μαγαζιών έχει εγκατασταθεί λογισμικό αναγνώρισης προσώπου και μετράει<…>

σε πραγματικό χρόνο τον αριθμό των ανδρών και των γυναικών που εισέρχονται. Όμως ο φόβος για οργισμένη αντίδραση των ομάδων προστασίας της ιδιωτικής ζωής, δεν έχει αφήσει την εφαρμογή να αναπτυχθεί. Παρόμοιες εφαρμογές στο παρελθόν, έχουν κατηγορηθεί πως προωθούν το σεξ και ότι είναι ένα ανεκτίμητο εργαλίο για τους επιτήδιους. Πάντως η ιστοσελίδα «SceneTap», που υποστηρίζει τη στγκεκριμένη εφαρμογή για iPhones, συνεχίζει τη «δουλειά» της.

Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Cole Harper, ανέφερε πως η εφαρμογή δε θα συνδεθεί με το Facebook και ότι οι κάμερες αυτές δεν είναι προορισμένες να αναγνωρίζουν και να εντοπίζουν συγκεκριμένα πρόσωπα. Μέχρι σήμερα 200 bars σε όλη την ΗΠΑ έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία και άλλα 50 στο Σικάγο, όπου και εδρεύει.

«Αυτό πρόκειται να αλλάξει τον τρόπο που λειτουργεί η βιομηχανία των μπαρ», ποσέθεσε ο κ. Harper. Η εφαρμογή SceneTap, η οποία θα είναι δωρεάν, αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή μέσα στον Ιούλιο.

Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: