ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Κατηγορηματικά κατά της συναίνεσης και ο Καραμανλής

ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ κατά της συναίνεσης με την κυβέρνηση στην υλοποίηση του Μνημονίου τάσσεται ο Κ. Καραμανλής και επικροτεί τη σθεναρή στάση του Αντ. Σαμαρά στις πιέσεις ξένων και ντόπιων παραγόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στις κατ' ιδίαν συνομιλίες που είχε με στελέχη της ΝΔ τις προηγούμενες ημέρες επισήμανε ότι η παράταξη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να συναινέσει με την κυβέρνηση σε μια αποτυχημένη πολιτική που βυθίζει την οικονομία στην ύφεση και τους πολίτες στην απόγνωση. «Αυτοί έχουν την εξουσία, αυτοί έβαλαν τη χώρα στο ΔΝΤ, αυτοί να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά», φέρεται να είπε χαρακτηριστικά. Παράλληλα ο τέως πρωθυπουργός σημείωσε ότι είναι τουλάχιστον παράδοξο ο Γ. Παπανδρέου να ζητάει τη συναίνεση της ΝΔ όταν δεν έχει καταφέρει να πείσει τους υπουργούς του να συμφωνήσουν σε βασικά μέτρα.

Ο κ. Καραμανλής εκφράζεται με θετικά λόγια και για το αναθεωρημένο πρόγραμμα «Ζάππειο 2» που παρουσίασε ο κ. Σαμαράς, λέγοντας ότι ήταν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα και οι προτάσεις του για τη σωτηρία της οικονομίας σαφείς, συγκεκριμένες και, το κυριότερο, υλοποιήσιμες.
ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: