ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Μνημόνιο σημαίνει πλήρης παραίτηση από τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας

Της Χαριτίνης Ρασιά

Βάσει του Διεθνούς Δικαίου, μνημεία και λοιπά στοιχεία ενός κράτους, επ’ ουδενί λόγω δεν κατάσχονται. Οι δικοί μας περιέλαβαν στο Μνημόνιο τα πάντα, ακόμα και τα μνημεία του πολιτισμού μας. Ακούσθηκαν τρομακτικά πράγματα στην ημερίδα των πνευματικών μας ανθρώπων στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Ένα-ένα με την σειρά τα όσα άκουσα απ’ τους κ.κ. Κασιμάτη και Μπέη.

Το Σύνταγμα κατελύθη από Έλληνες

Τρεις οι συμβάσεις που υπεγράφησαν, οι όροι των οποίων παραβιάζουν υπερκείμενο δίκαιο. Και έχουμε τη Σύμβαση Δανεισμού, το Μνημόνιο Συνεννόησης, και το Μνημόνιο στις Συγκεκριμένες Προϋποθέσεις Οικονομικής Πολιτικής και το Τεχνικό Μνημόνιο Συνεννόησης. Στις συμβάσεις αυτές περιλαμβάνεται επίσης για κύρωση(!) και «η Συμφωνία μεταξύ των πιστωτών» με πέντε παραρτήματα. Αυτήν τη Συμφωνία αποδέχεται η Ελλάδα, χωρίς να παρίσταται και να συμμετέχει στη διαπραγμάτευση και χωρίς να βάλει την υπογραφή της.

Στην πρώτη Σύμβαση, η Ελλάδα παραιτείται «αμετάκλητα και άνευ όρων» από όλες τις ενστάσεις εθνικής κυριαρχίας και από κάθε άλλη ένσταση ασυλίας. Αυτό σημαίνει ότι παραιτούμεθα από τις ασυλίες εθνικής κυριαρχίας και κάθε άλλη ασυλία που έχει το κράτος. Αν θέλετε να μάθετε, ο δικολάβος του Λονδίνου που έκαμε το Σχέδιο Ανάν, ασχολήθηκε και με το Μνημόνιο και τους όρους του. Εισέπραξε δε, 400 εκατομμύρια ευρώ, για τον κόπο της εταιρείας του. Και αυτός μεν, δεν γνώριζε το Διεθνές Δίκαιο, αυτοί που κυβερνάνε τον τόπο, εφόσον δεν τα γνώριζαν, γιατί δεν ρώταγαν τα δικά μας σαΐνια που παίζουν όλα τα δίκαια του κόσμου στα πέντε δάχτυλά τους;

Εδώ φίλοι μου, όσοι από μας δεν χάσαμε το μυαλό μας ακόμα, βλέπουμε εκτός της άγνοιας ορισμένων, διάφορα άλλα κόλπα εξωτερικής προελεύσεως. Γι’ αυτό ίσως και το υπουργείο της διαλύσεως της ελληνικής Οικονομίας, δόθηκε σε μη κοινοβουλευτικό άτομο.

Κι έρχομαι στην επαίσχυντη παράγραφο η οποία δεσμεύει όλη την Ελλάδα και η οποία έχει υπογραφεί από δύο νομικούς συμβούλους του ελληνικού κράτους και λέει τα εξής: «Ούτε ο δανειολήπτης, ούτε τα περιουσιακά του στοιχεία έχουν ασυλία λόγω εθνικής κυριαρχίας». Δηλαδή ορίζει υπέρ των δανειστών μας, την πλήρη δέσμευση ολόκληρης της περιουσίας του ελληνικού δημοσίου, είτε αυτή είναι ακίνητη, κινητή σε χρήμα και κάθε είδους αξιόγραφα και δικαιώματα,

ή πηγές του υπογείου, επιγείου, υποθαλασσίου και θαλασσίου εθνικού πλούτου.

Απαγορεύει δε, τη χορήγηση κάθε μορφής προτεραιότητας, σε κάθε άλλο πιστωτή ή κάτοχο δημοσίου χρέους. Λέω αν π.χ. αγοράσουν την Αγροτική Τράπεζα, άρα περιέρχονται σ’ αυτούς και τα δάνεια των αγροτών, τα οποία έχουν ως εγγύηση τα χωράφια τους! Έτσι κατάλαβα το κόλπο. Ακόμα και οι απαιτήσεις των εργαζομένων, των ασφαλισμένων και των εχόντων ομόλογα του δημοσίου, έρχονται δεύτεροι, σύμφωνα με τον δικολαβικό όρο. Εδώ έχουμε την πλήρη παραίτηση της κυβερνήσεως απ’ τα ιερά και τα όσια που μέσα σ’ αυτά είναι και τα χώματα της πατρίδας. Επίσης οι δανειστές μπορούν να συμφωνήσουν να μεταβιβάσουν τα δικαιώματά τους σε τρίτο (οργανισμό ή χώρα), δικαίωμα που δεν έχει η Ελλάδα. Αυτό φωτίζει το στόχο της καθολικής πολιτικής υποδούλωσης της χώρας μας. Επίσης η Ελλάδα χάνει κάθε ελευθερία εξωτερικής πολιτικής.

Δεν μπορεί δε, να διαπραγματευθεί με κανένα τρίτο κράτος χωρίς την έγκριση των δανειστών της. Η Ελλάδα στερείται την ελευθερία κινήσεων για την επίλυση των εθνικών μας θεμάτων και αυτό ανοίγει εύκολο πολιτικό δρόμο για την αμφισβήτηση από τρίτες χώρες των κυριαρχικών δικαιωμάτων της πατρίδας μας. Δεσμεύονται όλες οι περιοχές της ελληνικής επικράτειας που χρησιμεύουν για την άμυνα της χώρας και για την αντιμετώπιση παραβίασης κυριαρχικών δικαιωμάτων και ιδίως της εδαφικής ακεραιότητάς μας! Όπως παραμεθόριες περιοχές και παραμεθόρια νησιά και θαλάσσιες ζώνες. Δεσμεύονται ακόμη όλες οι πηγές πλούτου, για αξιοποίηση υπέρ των δανειστών μας, απ’ τους κατακτητές μας και για λογαριασμό τους. Ακόμα δε, δεσμεύονται υπέρ των τοκογλύφων, ο ορυκτός και ο υποθαλάσσιος πλούτος μας.

Όλα αυτά τα οποία έγιναν εν αγνοία της Βουλής και κατ’ επέκταση του ελληνικού λαού ο οποίος εξαπατήθηκε ωμά, χωρίς να δοθεί καμία εξήγηση.

Στις 8 Μαΐου 2010, υπεγράφη η Σύμβαση Δανειακής Διευκόλυνσης. Πέντε ημέρες μετά τη δημοσίευση του Ν. 3845 και τρεις μέρες μετά την υπογραφή της Βασικής Συμβάσεως δημοσιεύθηκε ο νόμος 3847 11.5.2010 ο οποίος ορίζει τα εξής: «Τα μνημόνια, οι συμφωνίες και οι συμβάσεις δανεισμού εισάγονται στη Βουλή, για συζήτηση και ενημέρωση, ισχύουν δε και εκτελούνται από της υπογραφής τους». Ένας απλός νόμος κατάργησε το «Σύνταγμα». Οι συμβάσεις αυτές ούτε επικυρώθηκαν απ’ την Βουλή αλλά ούτε και συζητήθηκαν βάσει των άρθρων 36 παρ. 2 και 28 παρ. 2 του Συντάγματος. Η εξουσία που ασκείται στην Ελλάδα με βάση τις Συμβάσεις Δανεισμού είναι εκτός του Συντάγματος και εκτός της διεθνούς νομιμότητας. Ειδικότερα δε, ο ειδεχθέστερος όρος της παραίτησης απ’ τα δικαιώματα της εθνικής κυριαρχίας, ούτε η ομόφωνη απόφαση και των 300 της Βουλής, αλλά ούτε και δημοψήφισμα μπορούσε να επικυρώσει την αλλοτρίωση της ελληνικής κυριαρχίας. Ούτε η δημοκρατία δεσμεύεται, διότι προστατεύονται για τις επερχόμενες γενιές των Ελλήνων βάσει του Συντάγματος.

Όλα αυτά είναι εκτός Συντάγματος και η Ελλάδα σήμερα βρίσκεται σε κατάσταση κατοχής. Η θέση ενός προτεκτοράτου είναι καλύτερη απ’ τη δική μας.

Μ’ αυτές τις συμβάσεις που υπέγραψε η κυβέρνηση χωρίς την έγκριση της Βουλής, αλλοτρίωσαν την εθνική κυριαρχία και την εθνική περιουσία υπέρ των δανειστών μας, χωρίς οι τελευταίοι να της εγγυώνται και να της διασφαλίζουν την ασφάλειά της και τα σύνορά της.

Φίλοι αναγνώστες, παραίτηση απ’ την εθνική κυριαρχία δεν γίνεται ούτε με το περίστροφο στον κρόταφο. Μέχρι στιγμής τα κόμματα και οι 300 της Βουλής ευθύνονται για την σοβαροτάτη παραβίαση του Συντάγματος και του δημοκρατικού πολιτεύματος, για την απόκρυψή τους απ’ τα όργανα του πολιτεύματος και από το λαό. Αν λοιπόν η κυβέρνηση δε φροντίσει να απαλλαγούν οι Συμβάσεις Δανεισμού απ’ τους όρους που αποτελούν ντροπή για την πατρίδα μας αλλά και για την Ευρώπη, τότε ο λαός θα πρέπει να εφαρμόσει το ακροτελεύτιο άρθρο του Συντάγματος που λέει, στο άρθρο 120 παράγραφος 3 ότι: «Ο σφετερισμός με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει η παραγραφή του εγκλήματος». Στο άρθρο 4 λέει: «Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσον εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με την βία».

Φίλοι αναγνώστες, πλησιάζει η ώρα που θα κληθούμε να αποφασίσουμε αν θέλουμε να παραδώσουμε την πατρίδα μας στα παιδιά μας ελεύθερη, όπως μας την παρέδωσαν οι πρόγονοί μας.

Ένα μεγάλο μπράβο στους πνευματικούς μας ανθρώπους που ξεσηκώθηκαν.

Μην κάνουν πίσω απ’ τη λάσπη, που ήδη άρχισαν οι ανθέλληνες να τους πετάνε. Οι Έλληνες καταλάβανε πλέον τί πάθανε, αλλά και τί θα πάθουν σε λίγο απ’ αυτά που έρχονται προσεχώς, απ’ την Τρόικα και τα ενεργούμενά της.

Χριστός Ανέστη και ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: