ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Κυριακή, 16 Μαΐου 2010

Μείωση μισθών κατά 6% στον ιδιωτικό τομέα

Μείωση μισθών κατά 6% στον ιδιωτικό τομέα

Στην συνεδρίαση του Ecofin στις 7 Ιουνίου, θα ζητηθεί από την Ελλάδα να προχωρήσει με νέα άμεσα μέτρα που θα επιβαρύνουν κυρίως τον ιδιωτικό τομέα.
Στην έκθεση του για τη συνεδρίαση, ο ευρωπαίος επίτροπος, Όλι Ρεν, δίνει έμφαση στην ανάγκη μείωσης των μισθών στον ιδιωτικό τομέα, η οποία θα «αγγίζει» το 6% σε όλα τα κλιμάκια πάνω από το κατώτατο ημερομίσθιο.

Εάν η πρόταση του Επιτρόπου δεν γίνει δεκτή, θα επιβληθεί με την μορφή «εντολών» τον Οκτώβρη, κατά την δεύτερη δόση του δανείου. Στόχος της μείωσης των μισθών είναι να τονωθεί η χαμένη ανταγωνιστικότητα και να απομακρυνθεί ο κίνδυνος βαθύτερης ύφεσης, καθώς σύμφωνα με τις προβλέψεις της τρόικα η ανταγωνιστικότητα θα μειωθεί 25% τα επόμενα 3 με 5 χρόνια.

Ο Ολι Ρεν σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Helsingin Sanomat, δήλωσε ότι οι ενέργειες της Ευρωπαϊκής Ένωσης τις προηγούμενες εβδομάδες πρόλαβαν την ανεξέλεγκτη μετάδοση των προβλημάτων της Ελλάδας, αλλά η κρίση αποκάλυψε επίσης ρωγμές στην οικονομική ραχοκοκαλιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πάντως κατά τον Όλι Ρεν η ΕΕ κατάφερε να σταματήσει την ανεξέλεγκτη μετάδοση της ελληνικής πυρκαγιάς ώστε να μην γίνει ανεξέλεγκτη.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: