ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

ΜΑΓΝΗΤΙΣΜΟΣ

Ο ΕΚΑΤΟΣΤΟΣ ΠΙΘΗΚΟΣ & Η ΓΛΥΚΟΠΑΤΑΤΑ


Συνείδηση Της Μάζας
Την δεκαετία του 1950 στο νησί Κοσίμα στις Φιλιππίνες επιστήμονες μελετούσαν τους πιθήκους και την συμπεριφορά τους στο φυσικό τους περιβάλλον. Τάιζαν τους πιθήκους γλυκοπατάτες που τις πετούσαν στην άμμο. .Άρεσαν στους πιθήκους οι γλυκοπατάτες ενώ η άμμος τους ήταν δυσάρεστη. Μια μέρα ένας πίθηκος 18 ετών με το όνομα Ίμο έπλυνε τις γλυκοπατάτες στην θάλασσα. Η αλμύρα της θάλασσας έδωσε γεύση στην πατάτα όπως και το γεγονός ότι την καθάρισε από την άμμο ευχαρίστησαν τον πίθηκο, και την επόμενη φορά που του πέταξαν γλυκοπατάτες τις πήρε και τις πήγε στην θάλασσα να τις πλύνει. Τον παρατήρησαν οι άλλοι πίθηκοι και άρχισαν να τον μιμούνται με αποτέλεσμα να αρχίσουν σιγά –σιγά και αυτοί να πλένουν τις γλυκοπατάτες τους πριν τις φάνε. Η ιστορία λέει ότι από το 1951 μέχρι το 1957 και οι ενενήντα εννέα πίθηκοι στο νησί έμαθαν να πλένουν τις πατάτες τους πριν τις φάνε. Κάποια μέρα και ο εκατοστός πίθηκος άρχισε να πλένει τις πατάτες του και τώρα όλοι οι πίθηκοι στο νησί έπλεναν τις πατάτες τους
Η επιπλέον ενέργεια του εκατοστού πιθήκου όμως σηματοδότησε μια ριζική αλλαγή συμπεριφοράς.

Αυτό όμως που κατέπληξε
Περισσότερο τους επιστήμονες είναι το γεγονός ότι αγέλες πιθήκων στα άλλα νησιά σε απόσταση 800 χιλιομέτρων χωρίς καμία επαφή, και χωρίς να τους έχουν δει, άρχισαν και εκείνοι να πλένουν στην θάλασσα τις γλυκοπατάτες τους πριν τις φάνε. Αυτό το φαινόμενο το ονόμασαν οι επιστήμονες «Συνείδηση Της Μάζας» και πιο απλά και λαϊκά «Το Φαινόμενο Του Εκατοστού Πιθήκου». Όταν ένας περιορισμένος αριθμός ατόμων μαθαίνει κάτι με έναν καινούργιο τρόπο αυτό που μαθαίνει παραμένει συνειδητά κτήμα αυτών των ανθρώπων. Όμως υπάρχει ένα σημείο όπου όταν αποκλειστικά ένα μόνο επιπλέον άτομο συντονίζετε με αυτή την καινούργια συνείδηση, ένα ενεργειακό πεδίο απλώνετε ώστε η καινούργια αυτή συνείδηση να προσλαμβάνετε από οποιονδήποτε. Όταν αρκετοί από εμάς συνειδητοποιούν κάτι, τότε το συνειδητοποιούμε και οι υπόλοιποι, και τελικά την διαφορά την κάνει μόνο ένας άνθρωπος «ο εκατοστός».

Οι Σκέψεις Είναι Αντικείμενα
Για να κυριολεκτούμε Γίνονται Αντικείμενα. Αφού οι σκέψεις είναι ενέργεια που στέλνουμε στο σύμπαν, έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε ότι συμβαίνει στην ζωή μας και στον κόσμο ολόκληρο. Φυσικά τώρα αυτή δεν είναι μια καινούργια θεωρία. Οι άνθρωποι πιστεύουν στην δύναμη της προσευχής από αρχαιοτάτων χρόνων , και οι Προσευχές είναι Σκέψεις και Λέξεις φορτισμένες με πολύ δυνατή θετική ενέργεια. Μάλιστα είναι τόσο δυνατές που η ενέργεια τους έχει προκαλέσει «θαύματα». Αυτό που δεν καταλαβαίνουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι πως κάθε σκέψη έχει την συχνότητα της. Επίσης οι σκέψεις είναι μετρήσιμες. Έτσι εάν κάνετε την ίδια σκέψη συνεχώς και με δύναμη σαν να προσεύχεστε, αν φαντάζεστε διαρκώς (αλλά διαρκώς λέμε όχι όποτε να’ ναι) πως έχετε εκείνο το ωραίο αυτοκίνητο , τα χρήματα που επιθυμείτε, την δουλειά που ονειρεύεστε, τον ιδανικό σύντροφο…αν μπορείτε να φαντάζεστε την μορφή αυτών που επιθυμείτε και να έχετε το κατάλληλο συναίσθημα, εκπέμπετε σε αυτή την συχνότητα σε μόνιμη βάση.

Οι Σκέψεις Είναι Μαγνητικές Και Έχουν Συχνότητα
Ότι σκέφτεστε με δύναμη και ένταση εξαπολύετε στο Σύμπαν και προσελκύετε πίσω σε εσάς δια του Μαγνητισμού όλα τα ίδια, όλα τα ομοειδή. Τα ίδια πράγματα που βρίσκονται στην ίδια συχνότητα με τις δικές σας σκέψεις. Εισπράττετε ότι σκέφτεστε περισσότερο πιο έντονα και πιο δυνατά. Με την μετάδοση αυτών των σκέψεων δημιουργείτε την ζωή σας και αυτή δημιουργεί τον κόσμο. Αντηχεί σε ολόκληρο τον πλανήτη. Οι εικόνες που γυρίζουν πίσω σε εσάς είναι οι εικόνες της ζωής σας. Τώρα αν θέλετε να κάνετε κάποια αλλαγή στην ζωή σας αλλάξτε κανάλι αλλάξτε συχνότητα αλλάξτε τις σκέψεις σας.

Όχι Τι Δεν Θέλω, Αλλά Τι Θέλω
Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα. Οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται αυτό που δεν θέλουν και μετά αναρωτιούνται γιατί τους προκύπτει συνεχώς. Βασικός λόγος που οι άνθρωποι δεν αποκτούν αυτά που θέλουν στην ζωή τους είναι γιατί συνεχώς σκέφτονται αυτά που δεν θέλουν αντί για αυτά που θέλουν. Αυτό είναι το μαγικό κομμάτι με τις Θετικές Δηλώσεις κατευθύνουν το μυαλό και τις σκέψείς σε αυτά που θέλουμε με αποτέλεσμα να μην αφήνουν χώρο στην σκέψη για αυτά που δεν θέλουμε. Και ό νόμος του Μαγνητισμού κάνει την δουλειά του. Μας τα προσφέρει. Αυτός είναι ο λόγος γιατί βγαίνουν οι πολιτικοί που δεν θέλουμε, αφού τους συζητάμε και τους σκεφτόμαστε συνεχώς και λέμε αυτός δεν είναι καλός ο άλλος είναι χειρότερος και στο τέλος αυτοί που δεν είναι καλοί βγαίνουν. Ενώ αν τους αγνοούσαμε και εστιάζαμε τις σκέψείς μας και τα λόγια μας σε αυτούς που είναι πραγματικά καλοί θα είχαμε άξιους και ικανούς πολιτικούς. Από πολύ νωρίς έμαθα πως δεν πρέπει να εστιάζουμε τις σκέψεις και τις πράξεις σε τίποτε ενάντιο αλλά μόνο σε ότι είναι θετικό, μόνο υπέρ όχι κατά.

Μόνο Υπέρ Όχι Κατά
Είμαι και συμμετέχω σε ομάδες Υπέρ της ειρήνης και όχι κατά του πολέμου, υπέρ τις ευζωίας και όχι κατά των ναρκωτικών, υπέρ της προστασίας του πλανήτη και όχι κατά των βιομηχανιών που τον μολύνουν. Καταλαβαίνετε τι θέλω να πω. Σκέφτομαι πολλές φορές και με πολύ δύναμη πόσο θέλω να είμαι εγώ «ο εκατοστός πίθηκος». Αυτή που θα κάνει την τεράστια διαφορά Όμως δεν θα τα χαλάσουμε σε αυτό, δεν με πειράζει πραγματικά, μπορείτε να είστε εσείς "ο εκατοστός άνθρωπος" , αν είναι να δημιουργήσουμε ένα συνολικό καλό για τον πλανήτη που ζούμε. Ο νόμος του Μαγνητισμού αδιαφορεί για το πώς εσείς αντιλαμβάνεστε για κάτι αν είναι καλό ή κακό αν το θέλετε ή όχι απλώς ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας. Επομένως αν εσείς βλέπετε σκέφτεστε και συζητάτε όλη μέρα για όλα τα δεινά της ζωής σας της πόλης σας ή του πλανήτη αυτό είναι το σήμα που εκπέμπετε και το Σύμπαν ανταποκρίνεται σε αυτές τις σκέψεις. Τόσο απλό.

Να Είμαστε Έξυπνοι
Τι δεν το πιστεύετε? Για ξανασκεφτείτε το. Πριν πολλά χρόνια οι άνθρωποι δεν γνώριζαν για τον νόμο της Βαρύτητας- και μερικούς ακόμα -αλλά εμείς ας μείνουμε σε αυτόν, δεν τον γνώριζαν λοιπόν. Ανεξάρτητα από το τι πίστευαν ή δεν πίστευαν ο νόμος της Βαρύτητας υπήρχε και μάλιστα σε πλήρη λειτουργία. Τι θα γινόταν αν κάποιος τον ανακάλυπτε και τον έλεγε στους ανθρώπους και μερικοί δεν τον πίστευαν. Έ τι θα γινόταν νομίζετε? Ο νόμος της Βαρύτητας θα έπαυε να υπάρχει? Όχι βέβαια θα εξακολουθούσε να υπάρχει. Τώρα ας πούμε ότι κάποιος θέλει να αποδείξει ότι πραγματικά αυτό ο νόμος δεν υπάρχει και ανέβαινε σε ένα πολύ ψηλό βουνό και πηδούσε τι πιστεύετε πως θα γινόταν ο Νόμος της Βαρύτητας θα λειτουργούσε ή όχι? Αυτό που θέλω να σας πω είναι, πως όλοι οι φυσικοί νόμοι, - και ένας τέτοιος φυσικός νόμος είναι και ο νόμος του Μαγνητισμού- αυτοί που διέπουν την λειτουργία αυτού του Σύμπαντος που ζούμε υπάρχουν και λειτουργούν είτε τους πιστεύουμε είτε όχι. Το πιο έξυπνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε είναι να συγχρονιστούμε μαζί τους και να τους βάλουμε να δουλέψουν για μας ,να κάνουν την ζωή μας καλύτερη πιο όμορφη πιο χρήσιμη και πιο εύκολη.

Προσωπική Και Επαγγελματική Συμβούλευση
Θετικές Δηλώσεις – Θετικές Δονήσεις
Όταν επικεντρώνεστε σε κάτι που θέλετε και οι σκέψεις σας είναι προσανατολισμένες σε αυτό εκείνη την στιγμή καλείτε το ισοδύναμό του θέτοντας σε ενέργεια την Δύναμη του Μαγνητισμού, την μεγαλύτερη δύναμη στο Σύμπαν. Αυτή η δύναμη δεν λειτουργεί υπολογίζοντας στο αποτέλεσμα τα «όχι» τα «δεν θέλω» τα «μην» και όλες τις αρνητικές λέξεις. Εσείς θα εισπράξετε ότι ζητάτε. Γι’ αυτό σε προηγούμενο άρθρο είπαμε οι Θετικές Δηλώσεις Να Είναι Θετικές και να τους δίνετε πνευματική έννοια, δηλαδή: Όχι μην λέτε « δεν θέλω τον πόλεμο» αλλά πείτε «θέλω την Ειρήνη στην γη» γιατί αν κάνετε την πρώτη αυτό που θα πάρετε είναι περισσότερος πόλεμος, ενώ αν κάνετε την δεύτερη θα πάρετε περισσότερη Ειρήνη. Τελεία και Παύλα.

Θετικές Δηλώσεις Για Παγκόσμια Ειρήνη & Ελευθερία
Σήμερα κάνω ότι χρειάζεται και φέρνω Ειρήνη στην ζωή μου ή Στην Γη.
Τώρα νοιώθω Ειρήνη και Γαλήνη να τυλίγει την ανθρωπότητα.
Πλημμυρίζω με αρμονία και αγάπη την ζωή μου και τον κόσμο.
Σήμερα επιλέγω την Ειρήνη & Την Ελευθερία.
Ότι και αν συμβαίνει στον κόσμο μέσα μου υπάρχει Ειρήνη.
Βιώνω καθημερινά και αβίαστα Ελευθερία & Αδελφικότητα.
Σήμερα νοιώθω ευτυχία που ξαναδημιουργώ τον κόσμο.
Υπάρχει στην γη Ειρήνη και αρχίζει από μένα.
Ξέρω ότι κάνω την διαφορά στον κόσμο σήμερα.
Σήμερα φέρνω Ειρήνη στην ζωή μου και των γύρω μου.
Συνδέομαι με όλους τους ανθρώπους που είναι δύναμη φωτός.
Στέλνω σκέψεις αγάπης στον εαυτό μου και σε όλους γύρω μου.
Φέρνω Ειρήνη & Γαλήνη σε άλλο ένα άτομο σήμερα.

Αν κάποια από αυτές τις Θετικές Δηλώσεις σας ταιριάζει εντάξει αν όχι τότε φτιάξτε την δική σας αυτή που είναι κατάλληλη για εσάς και ταιριάζει στην δική σας ιδιοσυγκρασία. Κάντε τη πιο προσωπική φέρτε τη στα μέτρα σας. Δείτε τι σας κάνει να νοιώθετε όμορφα και σας προκαλεί - πάθος, χαρά, ευτυχία - έντονα συναισθήματα και γαλήνη στην ψυχή?
Ωραία αυτό είναι !

Επαναλαμβάνω

Για να μην ξεχνιέστε οι Θετικές Δηλώσεις για τις αλλαγές που θέλετε να επιφέρετε στην ζωή σας πρέπει να: Είναι θετικές - Τις αισθάνεστε με πάθος - Είναι εφικτές - Είναι στον παρόντα χρόνο - Είναι προσωπικές . Ο νόμος του Μαγνητισμού μας λέει απλά πως τα όμοια Έλκονται. Όμως στην πραγματικότητα αναφερόμαστε σε επίπεδα πνευματικά σε επίπεδα σκέψης.

«Οτιδήποτε σκεφτείτε, τότε θα το κρατήσετε στο χέρι σας».
Theodosia

Δεν υπάρχουν σχόλια: