ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τα συναισθήματα του ανθρώπου - Παραμύθι

Loading...

Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

Ζητούν από υπαλλήλους να υπογράψουν πως δεν θα αυτοκτονήσουν

Διαστάσεις… επιδημίας φαίνεται πως παίρνουν οι αυτοκτονίες υπαλλήλων και εργατών σε εταιρείες και εργοστάσια στην Κίνα.

Μετά από τα πρόσφατα απανωτά κρούσματα σε εργοστάσιό της, η εταιρεία Foxconn Technology, που προμηθεύει την Apple με ηλεκτρονικά εξαρτήματα, αποφάσισε σήμερα να πάρει δραστικά μέτρα.
Ζήτησε από τους υπαλλήλους της να δεσμευτούν γραπτώς ότι δεν θα αυτοκτονήσουν και ότι θα δεχθούν ψυχιατρική θεραπεία «αν η κατάσταση της σωματικής ή διανοητικής τους υγείας δεν είναι φυσιολογική».

Επίσης, δίχτυα ασφαλείας απλώθηκαν γύρω από κτίρια για την αποτροπή αλμάτων στο κενό. Σύμφωνα με τον Λούις Βου, υπεύθυνο της εταιρείας, το πρόβλημα οφείλεται εν μέρει στο γεγονός ότι ένας «μεγάλος αριθμός» υπαλλήλων είναι ηλικίας μεταξύ 18 και 24 ετών, ηλικίες που είναι πιο ευάλωτες στις αυτοκτονίες, και κατά τις οποίες ζουν μακριά από τις οικογένειές τους.

Ένας νεαρός υπάλληλος της εταιρείας αυτοκτόνησε χθες, πηδώντας από κτίριο της Foxconn στην πόλη Σεντσέν. Αυτή ήταν η 10η αυτοκτονία στην Κίνα από τον Ιανουάριο στους κόλπους του πρώτου κατασκευαστή ηλεκτρονικών εξαρτημάτων στον κόσμο, οι εννιά από τις οποίες έγιναν στην πόλη Σεντσέν που βρίσκεται στις πύλες του Χονγκ Κονγκ.

Συνολικά 12 Κινέζοι υπάλληλοι της Hon Hai Precision Industry, που είναι γνωστή με την εμπορική της ονομασία Foxconn, έχουν πηδήξει στο κενό από την αρχή της χρονιάς. Δύο από αυτούς τραυματίστηκαν σοβαρά.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: