ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Η Κίνα είναι έτοιμη να αγοράσει μέρος του ελληνικού χρέους...!

  • Δήλωση-βόμβα του Προέδρου της Κίνας!
  • Η μεγάλη ανατροπή που θα πρέπει να εκμεταλλευθεί κατάλληλα η κυβέρνηση Παπανδρέου
Η Κίνα θα στηρίξει τα μέτρα που θα βοηθήσουν την Ελλάδα να ξεπεράσει την κρίση με το χρέος της, δήλωσε προν λίγο ο πρόεδρος της Κίνας Wen Jiabao σύμφωνα με το κρατικό κινεζικό πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.
Δεν υπήρξε συγκεκριμένη αναφορά για την βοήθεια την οποία θα παρέχει η Κίνα, πέραν από την στήριξη των μέτρων που έλαβαν το ΔΝΤ και οι χώρες της ευρωζώνης για την στήριξη της Ελλάδας αλλά απ'τους αναλυτές ήδη ερμηνεύεται ως πρόθεση της χώρας να αγοράσει Ελληνικό χρέος.
Ο Wen είπε ότι ο κόσμος δεν θα πρέπει να υποτιμά την περιπλοκότητα της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης και επανέλαβε επίσης την έκκληση της Κίνας για διατήρηση των συναλλαγματικών ισοτιμιών βασικών νομισμάτων σε σχετικά σταθερά επίπεδα.
Τα σχόλια του Wen έγιναν κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον Ισπανό πρωθυπουργό Jose Luis Zapatero, σύμφωνα με το πρακτορείο Xinhua.
Οι "τάση" αυτή της Κίνας, ήταν γνωστή εδώ και αρκετό καιρό, αφού είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για αγορά του χρέους της Ελλάδας υπό συγκεκριμένους όρους. Η σημερινές δηλώσεις του κινέζου προέδρου, όμως, αποτελούν σανίδα σωτηρίας, την οποία οφείλει να αρπάξει το κυβερνητικό επιτελείο του Γιώργου Παπανδρέου για να μπορέσει να οφεληθεί η Ελλάδα ως χώρα στην δύσκολη οικονομική κατάσταση στην οποία σήμερα βρίσκεται. Θα θελήσει, άραγε, ο Γιώργος Παπανδρέου να δεχθεί την κινεζική βοήθεια ή θα την αγνοήσει -για δεύτερη φορά- εις βάρος των συμφερόντων του ελληνικού λαού;
Σε αναμονή των εξελίξεων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: