ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ GL0BO



globoglobosΠολλοί αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει την πτώση του ευρώ σε σχέση με το δολάριο. Αυτό ουσιαστικά οδηγεί σε αντιστοιχία σε λίγο ένα προς ένα. Για να μην... επιτίθενται λοιπόν οι δήθεν κερδοσκόποι, θα μας πουν ότι η λύση είναι το ένα ενιαίο νόμισμα το GLOBO.

Το έχουν ετοιμάσει, το έχουν ήδη τυπώσει, ενώ ο Μπαρόζο ήδη επιστατεί για λογαριασμό των παγκόσμιων αφεντικών της Βορειοατλαντικής Ένωσης, που ουσιαστικά κάνει ένα κράτος την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Βορειοαμερικανική Ένωση που αποτελείται από τις ΗΠΑ, τον Καναδά και το Μεξικό. Αυτό παρά το ότι έχει ήδη ανακοινωθεί κανένας από τους τυφλούς μεγαλοδημοσιογράφους δεν το λέει .Και όταν λέμε μεγαλοδημοσιογράφους ενοούμε αυτούς που ανακάλυψαν φέτος την ύπαρξη του ΔΝΤ .

Ο Παπανδρέου, που είναι ο μόνος που έχει πει αλήθειες για τις προσδοκίες των παγκοσμιοποιητών αλλά κανείς δεν τον ακούει αφού οι περισσότεροι δημοσιογράφοι κοιμούνται όρθιοι και είναι ανενημέρωτοι, είπε ότι τα προβλήματα με την Τουρκία θα λυθούν μέσω της Μεσογειακής Ένωσης στην οποία θα ανήκουν θυμίζουμε και τα αφρικανικά κράτη και το Ισραήλ.

Ένα κράτος, και το GLOBO το νόμισμά του.

Την μπουγάδα τους την χαλάει ο κοντός, βλέπε Πούτιν, που μάντρωσε για λογαριασμό των Ρώσων την Ανατολή και η τριμερής επιτροπή μένει διμερής.

Αναμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση της λύσης των... δήθεν προβλημάτων μας, που είναι, υποτίθεται, η παγκόσμια κυβέρνηση που θα στήσουν με κάποιες μαριονέτες τα παγκόσμια λαμόγια.

Ποιοί είναι τα παγκόσμια λαμόγια, αφού ακόμα και ο Ομπάμα και οι μεγαλοτραπεζίτες είναι δούλοι τους;


Δεν υπάρχουν σχόλια: