ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ολοκληρωτική γύμνια της κυβέρνησης

Η ολοκληρωτική γύμνια της κυβέρνησης

Η αφόρητη δυσοσμία που αναδίδεται από την ομολογία του πρώην υπουργού του ΠαΣοΚ κ. Τάσου Μαντέλη, υποκαθίσταται από την δυσοσμία της καθολικής υποκρισίας της κυβέρνησης.

Μια κυβέρνηση που μεταμφιέζεται σε…. Κατηχητικό και δηλώνει μέσω του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι : «η κυβέρνηση έχει την τόλμη και την αποφασιστικότητα να επιβάλλει τη διαφάνεια προς όλες τις κατευθύνσεις»(sic!).

Υπό τον ίσκιο των ομολογιών δύο στελεχών τους ( Τσουκάτος – Μαντέλης) μετεβλήθησαν σε ιερομόναχους και ευαγγελιστές με μάτια σχεδόν δακρυσμένα ενώπιον του φιλοθεάμονος κοινού.

Αυτοί όμως οι ασκητισμοί της κυβέρνησης έχουν θέση ΜΟΝΟ σε ότι αφορά καμένα χαρτιά . Στην περίπτωση του κ. Γείτονα όμως, που εμπλέκεται με τα σημερινά «χαρτιά» του ΠαΣοΚ ποιούν την νήσσαν.

Ως γνωστόν ο κ. Γείτονας ως ταμίας του ΠαΣοΚ επί προεδρίας του κ. Γ. Παπανδρέου έχει ονομαστεί από τον κ. Χριστοφοράκο για δύσοσμες «συναλλαγές» και τα χρήματα τα οποία του δόθηκαν οδηγήθηκαν ΚΑΙ αυτά (όπως και στην περίπτωση Τσουκάτου), σύμφωνα με τον κ. Χριστοφοράκο, στα ταμία του ΠαΣοΚ.

Μάλιστα το ΠαΣοΚ δια του κ. Ραγκούση είχε απειλήσει τότε ότι ΘΑ προσφύγει στην δικαιοσύνη. Πράγμα ….που ουδέποτε συνέβη!

Η διαφάνεια που επικαλείται η κυβέρνηση αποτυπώθηκε στην κατάθεση του κ. Γείτονα στην εξεταστική επιτροπή, όπου λίγο -πολύ ερωτηθείς για δύο τηλεφωνικούς αριθμούς οι οποίοι γράφονταν δίπλα στο όνομά του στο ημερολόγιο του Χριστοφοράκου, ανέφερε ότι δεν τους γνωρίζει.

Τι κι αν αυτοί οι αριθμοί αντιστοιχούν ….στο πολιτικό του γραφείο ακόμα ΚΑΙ σήμερα! Αυτή είναι η διαφάνεια που επικαλείται σήμερα η κυβέρνηση. Ανίατη υποκρισία ! Με άλλα λόγια οι καραβάνες της πολιτικής μαστροπείας , παριστάνουν σήμερα τις …σοκαρισμένες παρθένες.

Ακόμα κι αν το σημερινό κυβερνών κόμμα θεωρεί τα δύο αυτά πρόσωπα ως «καμένα», ουδόλως μπορεί να υποβαθμιστεί το αναμφισβήτητο πλέον γεγονός ότι οι κύριοι Τσουκάτος και Μαντέλης, που έχουν ομολογήσει δημόσια ότι πήραν χρήματα από τη Siemens , έχουν υπάρξει πρόσωπα της απολύτου εμπιστοσύνης των ηγεσιών του ΠΑΣΟΚ.

Από κανένα δεν διαφεύγει ότι οι δυο δεν είναι μεμονωμένα πολιτικά πρόσωπα, αλλά προβεβλημένα και ισχυρότατα, τα οποία επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ ήταν στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και λειτουργούσαν σε απόσταση αναπνοής από τους κορυφαίους της ηγετικής ομάδας.

Από κανένα δεν διαφεύγει επίσης το γεγονός ότι ο κ. Μαντέλης μας προέτρεψε χθες να αναρωτηθούμε που πήγαν τα άλλα 10 εκατ.ευρώ που θέλησαν κάποιοι σύντροφοι, ΚΑΙ αυτά, να του τα φορτώσουν!

Κυβερνητικά πρόσωπα , συνώνυμα με τις μίζες του δημοσίου και της εξουσίας , παραδίδουν τούτες τις ημέρες δωρεάν μαθήματα ασκητισμού.
Τελικά σε τούτο τον τόπο , οι κλέφτες διαθέτουν την πιο στεντόρεια φωνή. Και το μεγαλύτερο θράσος!

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: