ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Να γιατί κτυπούν τον Καραμανλή.


Οι αναγνώστες του blog γνωρίζουν πολύ καλά ότι είχαμε σταθεί απέναντι στον Καραμανλή στις στιγμές της παντοδυναμίας του και ακόμα και με ανοιχτές επιστολές τον καλούσαμε να προχωρήσει σε αλλαγές στο πολιτικό σύστημα της χώρας και να φύγει από την πάγια άποψή του περί αποτελεσματικής διαχείρισης. Τελικά ο Καραμανλής δεν τόλμησε. Πίστευε βαθιά στο ρόλο του ως αποτελεσματικού διαχειριστή του συστήματος. Όμως το πολιτικό σύστημα που προσπάθησε να διαχειριστεί τον νίκησε.
Σήμερα τα κοράκια του συστήματος την πέφτουν όλα στον Καραμανλή, ζητώντας...
το ίδιο του το κεφάλι. Γιατί άραγε τόσο μένος και «ιερή» αγανάκτηση εκ μέρους των κορακίων; Μήπως υπήρξε λαμόγιο ο Καραμανλής και δεν το ξέρουμε; Μήπως έκλεψε χρήματα του ελληνικού λαού ο Καραμανλής; Μήπως είπε ναι στην ονομασία των Σκοπιων; Μήπως είπε ναι στο προδοτικό σχέδιο Ανάν; Μήπως άλλαξε την πάγια στάση της χώρας απέναντι στην Τουρκία; Τι στο διάολο έκανε λοιπόν ο Καραμανλής προσωπικά και θέλουν να τον σταυρώσουν; Γιατί ζητούν να σταλεί στο Ειδικό Δικαστήριο; Γιατί ζητούν επιμόνως από τον Αντώνη Σαμαρά να τον διώξει;;;

Εδώ είναι φίλοι μας το ψητό.
Ο πραγματικός στόχος δεν είναι ο Καραμανλής. Όχι σε καμία περίπτωση και μην πέφτετε στην παγίδα. Ο πραγματικός στόχος είναι ο ίδιος ο Αντώνης Σαμαράς και η άρνησή του να συναινέσει στην εξαθλίωση του λαού και στη συνέχιση της αρπαγής του δημοσίου χρήματος από την διεφθαρμένη και διαπλεκόμενη κρατικοδίαιτη ολιγαρχία. Ο πραγματικός στόχος είναι η Νέα Δημοκρατία. Το κόμμα αυτό πλέον άλλαξε οριστικά και τους ανησυχεί. Η κατάρρευση της οικογενειοκρατίας και των μηχανισμών μέσα στο κόμμα, που έγινε στις 29-11-2009, απελευθέρωσε νέες δυνάμεις της παράταξης που δεν έβρισκαν διέξοδο τόσο χρόνια κάτω από τη μέγγενη των μηχανισμών. Σήμερα, κάποιοι αποφασισμένοι και επαναστατημένοι «μουτζαχεντίν» που ακολουθούν τον Σαμαρά, τόσο μέσα στο κόμμα όσο και μέσα στο διαδίκτυο, κινούνται πλέον έξω από οικογένειες και μηχανισμούς και αποτελούν πραγματικό φόβητρο για το διεφθαρμένο και σάπιο πολιτικό σύστημα.
Αυτό το ΟΧΙ του Αντώνη Σαμαρά τους κόστισε πολύ. Τους έφυγε ο Σαμαράς έξω από το κάδρο και αποτελεί πλέον τη διάδοχη κατάσταση, έπειτα από τη βέβαιη εξαθλίωση του λαού που έρχεται.
Επομένως το σχέδιο είναι να αποψιλώσουν τον Αντώνη Σαμαρά από τον Καραμανλή και τον Καραμανλισμό που υπάρχει στη Νέα Δημοκρατία, για να μπορέσουν μετά να κάνουν πάρτι διαλύοντας τη Νέα Δημοκρατία.
Εμείς από ετούτο εδώ το blog φωνάζουμε και λέμε στον Αντώνη Σαμαρά να κλείσει τα αυτιά του στα κοράκια του συστήματος.
Ο πρώην δύο φορές πρωθυπουργός με τη βούληση του ελληνικού λαού, Κ. Καραμανλής, μπορεί να έκανε λάθη διαχείρισης, μπορεί να προδόθηκε από συνεργάτες που τους τίμησε με την εμπιστοσύνη του, όμως υπήρξε πέρα για πέρα τίμιος και τίμησε και τον όρκο που έδωσε και την παράταξή του.
Εκείνους που πρέπει να διώξει ο Αντώνης Σαμαράς είναι τα λαμόγια της παράταξης που πρόδωσαν τις αρχές της παράταξης, τον αρχηγό τους και την ίδια την παράταξη.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: