ΑΝΘΡΩΠΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΕΙΣΕΡΧΕΣΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΥΘΥΝΗ!!!
ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙΣ ΑΜΕΣΑ!!!!
ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΑΛΛΩΝ!!!

Γιατί εμείς δεν τραγουδάμε για να
ξεχωρίσουμε αδελφέ μου απ΄τον
κόσμο, εμείς τραγουδάμε για να
σμίξουμε τον κόσμο
(Γιάννης Ρίτσος)

ΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ
ΚΑΙ
ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟ
ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
(Φώτης)

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κύριε πρώην πρωθυπουργέ, καλύτερα να μη μιλήσετε αν δεν αναφέρετε τα ακόλουθα…



Κύριε Καραμανλή, ενημερωθήκαμε ότι ετοιμάζεστε να “σπάσετε τη σιωπή σας” σε κεντρικό ΜΜ”Ε”, ώστε να αντικρούσετε όλα αυτά που σας προσάπτουν για τα θέματα της οικονομίας. Εμείς θα σας συμβουλεύαμε να μην το κάνετε εάν δεν αναφερθείτε στα ακόλουθα:

-Ποιά πρόσωπα αναφέρονταν στο χαρτί που σας έδειξε ο κύριος Χριστοφοράκος δίπλα στα ποσά, ώστε να μπορέσει να φύγει σαν πουλάκι με αστυνομική συνοδεία!

-Ποιός σας εκβίαζε και σας απειλούσε (πείτε και ΠΩΣ, δεν πειράζει πλέον). Αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβει ο κόσμος πως χειραγωγούνται οι ηγέτες μίας χώρας.

-Ποιοί σας υποχρέωσαν να κάνετε τις πρόωρες την ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ημερομηνία ώστε να γίνει απρόσκοπτα η περιβόητη πληρωμή των 300 εκ. το Νοέμβριο του 2009, με τη “Νέα Διακυβέρνηση”.

-Τι σας έκανε να σταματήσετε τις έρευνες για την υπόθεση των υποκλοπών. Εσείς δεν δεχτήκατε άλλωστε τρομοκρατική επίθεση.

Θα ακολουθήσουν και άλλα κύριε Πρωθυπουργέ. Πείτε τα και μη φοβάστε. Η αλήθεια θα ελευθερώσει εσάς και έναν ολόκληρο λαό. Αντίθετα, θα διαλύσει όλους αυτούς που δρουν στο ημίφως εις βάρος της χώρας.

Όσο για την προσωπική σας φήμη, αυτή βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που ότι και αν αποκαλύψετε, μόνο θετικό αντίκτυπο θα έχει. Πιστέψτε το. ΟΤΙ και αν είναι αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: